2022 makyajlı Lincoln Navigator’dan yeni teaser geldi

2022 makyajlı Lincoln Navigator’dan yeni teaser geldi

 

Gerçekten de havalı bir SUV.

Lincoln bundan yalnızca kısa bir süre önce ilk elektrikli aracını tanıtmıştı. Şimdi ise bizi bekleyen başka bir tanıtım var! Elbette 2022 makyajlı Lincoln Navigator’dan bahsediyoruz. 2022 Navigator’a ve onun revize edilen ön yüz/arka yüzünü incelediğimizde, söz konusu modelin hala içten yanmalı bir motoru olduğunu görüyoruz. Muhtemelen ilerleyen günlerde piyasaya sürülecek olan bu tam boyutlu lüks SUV, en yeni Cadillac Escalade ile arasındaki rekabette yerini korumaya çalışacak.
LED artık tek bir L şeklinde çubuktan ibaret olduğu için, gündüz yanan farların görüntüsü değişmiş gibi görünüyor. Far kümesinin daha farklı bir şekle büründüğünü ve biraz da zayıfladığını fark ettik, aslında bu durum çok da şaşırtıcı değil zira casuslarımız ön farlarda makyajsız test edilen modelleri yakaladı.

Galeri: 2022 Lincoln Navigator Tanıtımı

Ford’un lüks markasının şimdilik açıklamaya meyilli olduğu tek şey bu gibi gözüküyor. Ancak yukarıda bahsettiğimiz casus fotoğrafları, arka kısımda da bazı değişiklikler olabileceğinin sinyallerini verdi ki gizlenmiş arka farlara sahip araçlar da bize bunu gösteriyor. Genele baktığımızda, dış kısımda yapılacak ince ayarlar üzerinde yüksek ihtimalle çok çalışılacak gibi. Bu da Navigator’ın ilk çıkışının üzerinden yaklaşık dört yıl geçmesine göre, daha büyük bir SUV olma yolunda ilerlediği için kesinlikle çalışmaya değer olduğunu gösterecek.
Bunu da oku Lincoln’ün geleceğini elektrikli modeller oluşturacak Lincoln Corsair’in plug-in hibrit versiyonu tanıtıldı
Son casus çekimlerimizde, profesyonel fotoğrafçılarımız gösterge panelinin tam anlamıyla aynı göründüğü kabinin içini yakalamayı başardılar. 2022 Navigator’ın Ford’un SYNC 4’ünün bilgi eğlence sistemi yazılımını kullanmasını bekliyoruz. Bu teknoloji ilk olarak Nautilus’ta kullanıldığını hatırlatmadan geçmeyelim.
İçimizden bir ses markanın amiral gemisi olan Navigator’a, Lincoln’ün otonom sürüş teknolojisinin, BlueCruise versiyonuna eşdeğer olarak hizmet verdiği ActiveGlide’ı da entegre edeceğini söylüyor. Mavi Oval sisteminde olduğu gibi, bu sistem daha önce belirlenen yollarda çalışacak.
Önümüzdeki günlerde Lincoln’ün güncellenmiş lüks arabası 2022 Navigator hakkında daha fazla şey öğrenmek için sabırsızlanıyoruz.

Kaynak:

Lincoln

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir