2022 Mercedes GLE Serisi, eskisinden daha fazla kamuflaj giyiyor

2022 Mercedes GLE Serisi, eskisinden daha fazla kamuflaj giyiyor

 

Hani yıl sonundan önce tanıtılacaktı?

Henüz Haziran ayında görüntülediğimiz Mercedes-Benz GLE Serisi prototipleri, bizleri şaşırtmıştı. Yeni neslin tanıtımından 2 sene sonra ortaya çıkan bu prototipler, bugün yoğun şekilde kamuflajlanarak karşımıza çıktı. Elimize ulaşan yeni casus fotoğraflarda prototiplerin eskisinden de çok kamuflajlı olduğunu görüyor ve Mercedes’in planlarına anlam vermeye çalışıyoruz.
Yeni casus fotoğraflarda özellikle ön kısımda kamuflajların şiddetinin arttığı görülüyor. Artık ön yüzün tamamını kapatan bu kamuflajlar, daha önce görmediğimiz bir şeyi gizliyor olamaz. Çünkü daha önce gördüğümüz şu fotoğraflarda, kapatılan bölgelerde bir değişim olmadığını görmüştük. Model daha ince far takımlarına ve yenilenmiş gündüz aydınlatmalarına sahip. Arka kısımda ise kamuflaj artık sadece spotları kapatıyor.

Galeri: 2022 Mercedes-Benz GLE-Serisi Casus Fotoğraflar

Maalesef aracın kabinini inceleme şansımız olmadı şu ana kadar. Fakat genel anlamda güncel GLE’nin kabin tasarımının korunacağına inanıyoruz. Belki yeni bir direksiyon tasarımı, ufak yer değişimleri ve yeni döşeme seçenekleri eklenebilir bu bölgeye. Tabii ki bilgi eğlence sisteminin de son nesle aktarılacağını belirtelim. Buna ek olarak modelin kaputunun altında da ciddi değişimler beklemiyoruz.
Bunu da oku Mercedes-Benz C-Serisi All-Terrain resmen tanıtıldı Mercedes-AMG One, David Coulthard’ın anılarını depreştiriyor
Görüntülediğimiz tüm test araçları yüksek donanım paketlerine aitti şu ana kadar. Fakat bu prototipte alengirli ızgara tasarımları ya da renkli fren kaliperleri bulunmuyor. Yani şu an baktığımız model standart bir GLE Serisi. Eğer her şey yolunda giderse modeli 2021 yılının bitiminden önce görme fırsatımız olacak.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir