
Baja Resital’de Büyük Çekişme Yaşandı
Bursa Alternatif Sporlar Kulübü (BASK) tarafından, Resital Türkiye Gayrimenkul ana sponsorluğu ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen Baja Resital, 10-12 Ekim tarihleri arasında Bursa’da gerçekleştirildi. Burhan Turan 2025 Türkiye Baja Şampiyonası’nın ikinci ayağı olan ve 200’ün üzerinde kişinin görev yaptığı organizasyonda, 26 araç ve 52 sporcu mücadele verdi.
Yağış nedeniyle ağırlaşan etaplarda büyük çekişmeye sahne olan Baja Resital’de, SSV klasmanında Diren Üykü-Caner Çapar birinciliğin sahibi olurken, Abdullah Turgut-Arda Şenay ikinciliği, Engin Kap-Ferhat Atabek Özdemir de üçüncülüğü kazanan ekipler oldu.
Otomobil klasmanında ise Alper Sarper-Can Özkurt birinciliği, Giuseppe Simone Agazzi-Serkan Sivri ikinciliği, Rahmi Erkan-Mert Kaya ise üçüncülüğü elde etti. Sarper-Özkurt ekibi aynı zamanda Sınıf 4 birincisi olurken, Sınıf 3’te Atilla Baybara-Cüneyt Göktürk ve Sınıf 2’de de Rahmi Erkan-Mert Kaya birincilikleri kazanan ekipler oldular.
En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.