2018 yılında göreceğimiz yeni otomobiller

2018 yılında göreceğimiz yeni otomobiller

 
Her ne kadar yılın yarısını geride bırakmış olsak da daha tanışmadığımız birden fazla otomobil modeli var. Hazır yılın yarısında soluklanma fırsatı bulmuşken biz de sizlere yılın son yarısında karşımıza çıkacak olan yeni modelleri toparladık!Audi Q3
Audi’nin kompakt SUV modeli olan Q3, bu yıl yeni haliyle karşımıza çıkacak.
Audi A6 Avant
Audi markasının en rekabetçi modellerinden biri olan A6’nın station wagon versiyonu bu yıl bize sürpriz yapacak olan otomobiller arasında. Belki bu sırada yeni RS6 da karşımıza çıkar ne dersiniz?
BMW X3 M
Kompakt SUV’nin en hızlı versiyonu olacak olan X3 M, bu yıl içerisinde canlı ve kanlı olarak aramızda olacak.
BMW X5
Markanın E-SUV modeli olan X5 daha dün bize merhaba dedi. Tamamen yenilenen otomobil ilk olarak Çin’delanse edildi.
BMW 8 Series
BMW’nin efsane modeli olan 8 Serisi’nin yerine gelecek olan otomobil markanın teknoloji üssü olacak. Yeni nesil motorları, teknolojileri ve tasarımıyla bu yıl yetişecek gibi gözüküyor.
Citroën C5 Aircross
PSA Grup bünyesinde yer alan Citroen’nin büyük SUV modeli olan C5 Aircross kullanışlılığıyla dikkat çekiyor. Otomobil bu yıl içerisinde yollarda olacak.
Cupra Ateca
Seat’tan ayrılarak kendi ayakları üzerinde durmak isteyen Cupra’nın ilk önemli modeli Ateca’da bu yıl aramızda olacak. 2 litre TFSI motoru ve 4 tekerlekten çekiş sistemiyle performans algısına SUV görüntüsü katacak.
Honda CR-V
Hyundai Tucson (makyaj)
Hyundai markasının kompakt SUV modeli olan Tucson, makyajlanarak hem daha modern teknolojiye hem de daha ekonomik motorlara sahip oluyor. Yeni otomobille bu yıl içerisinde tanışacağız.
Jaguar F-Pace SVR
Jeep Wrangler
Mercedes-AMG GT S Roadster
Mercedes-Benz GLE
Mercedes-Benz’in E-SUV modeli olan GLE de bu yıl yenilecek. Coupe gövde tipinde olan versiyonuyla alakalı bir bilgi henüz verilmedi ama GLE bu yıl aramızda olacak.
Mercedes-Benz G-Serisi
Mercedes-Benz C-Serisi (makyaj)
Mercedes markasının ülkemizde de en çok tercih edilen modellerinden biri olan C Serisi makyajlanarak bu yıl içerisinde yollara çıkıyor.
Renault AlaskanPick-up segmentindeki yüksek rekabet, çoğu markayı içine çekmeye devam ediyor. Renault markasının da Alaskan model adında bir pick-up’ı bu yıl tanıtılacak. Nissan Navara ve Mercedes X Serisi ile birden fazla ortak yönü olacağı kesin.
Seat Tarraco
Seat’ın büyük ölçekli SUV modeli olan Tarraco için geri sayım devam ediyor. 7 kişilik kapasiteye sahip olacak olan otomobil Seat’ın amiral gemisi olacak.
Subaru Outback (makyaj)
Volkswagen Passat (makyaj)
Ülkemizde en çok satan otomobil modelleri arsında olan Passat’ta bu yıl içerisinde makyajlanarak piyasaya çıkacak.
BMW M5 Competition
Hızlı sedanların en önemlilerinden biri olan BMW M5’in daha hafif ve daha güçlü versiyonu olan M5 Competition’da bu yılın sonuna kadar yollarda görebileceğimiz otomobiller arasında.
Mercedes-AMG GT4 Coupé
Mercedes-Benz’in herkese göre otomobil stratejisinin ürünlerinden biri olan AMG GT4 Coupe, AMG GT spor otomobilinin dört kapılı versiyonu…
Peugeot 508
Fransız markanın gelecek modellerinin neye benzeyeceğini bize en yakından gösteren otomobil olarak 508 karşımıza çıktı.
Porsche Macan (makyaj)
Range Rover Velar SVR
Genişleyen SUV segmenti, kendi içinde de ayrılmaya başladı. Bunun en önemli örneklerinden biri olan bu model Jaguar Land Rover mühendislerinin ortaklaşa çalışmasıyla ortaya çıktı. Hızlı SUV olarak geçen bu otomobil Range Rover Sport SVR’da yer alan V8 kompresörlü motora sahip olacak. Kaç beygir olur kısmet…
Volkswagen Touareg
Markanın amiral gemisi pozisyonunda olan Touareg, Çin’de tanıtıldı. Lamborghini Urus, Bentley Bentayga, Porsche Cayenne ve Audi Q7 ile aynı platformu paylaşan bu model Volkswagen’in gelecek modellerinin nasıl teknolojilere sahip olacağını gözler önüne seriyor.
Volvo V60
Volvo’nun D segmentinde yer alan modeli olan V60 bu yılın ilk çeyreğinden sonra ortaya çıkmıştı. Sadece station wagon gövde tipiyle karşımıza çıkan otomobili bu yıl içerisinde yollarda görebileceğiz. Ayrıca S60 modeli de yollara çıkmak içingeri sayıyor. Ancak otomobil sadece benzinli ve elektrikli motor seçenekleriyle satın alınabilecek.
 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

Facebook: https://www.facebook.com/TRmotosports
Twitter: https://twitter.com/TRmotosports
Instagram: https://instagram.com/trmotosports/
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir