2019 Yılı UBAK İzin Belgesi Tahsis ve Ödeme Numaralarını Gösterir Listesi Yayımlandı

2019 Yılı UBAK İzin Belgesi Tahsis ve Ödeme Numaralarını Gösterir Listesi Yayımlandı

 

Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğünün yaptığı duyuruya göre;” Bilindiği üzere, UBAK İzin Belgesi ücretleri önceki yıl için uygulanan belge ücretlerine yeniden değerleme oranı uygulanarak belirlenmekte olup, 2018 yılı yeniden değerleme oranı Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından %23,73 olarak belirlenmiştir. Ancak, ülkemizin ve taşımacılarımızın rekabet gücüne katkı sağlamak için 2019 yılı UBAK izin belgeleri ücretleri belirlenirken enflasyonla topyekün mücadele programı kapsamında uygulanan %10’luk indirim, belge ücretleri içinde uygulanmış ve 2019 yılı UBAK izin belgeleri ücretleri 2018 yılı belge ücretlerine %13,73 artış sağlanarak belirlenmiştir.

Bu çerçevede, 2019 yılına ait UBAK İzin Belgesini almaya hak kazanan firmalar, listedeki belge numaralarının karşısında belirtilen ödeme numaraları ile Ziraat Bankası şubelerinden, internet bankacılığı işlemlerinden ve ATM’lerinden veya Vakıflar Bankası şubelerinden 24.12.2018 tarihine kadar (10 iş günü içerisinde) ücretlerini yatırmaları halinde belgelerini teslim alabileceklerdir.

Belge almaya hak kazınıp 24.12.2018 tarihine kadar UBAK İzin Belgelerine ilişkin ücretleri yatırmayan firmalar haklarını kaybetmiş sayılacaktır.

Bakanlığımızdan belgelerini teslim almaya gelecek firmaların öncelikli olarak Bakanlığımız (312)2031236 – 2031269 – 2031339 numaralı telefonlarından randevu almaları ve yazımız ekinde gönderilen “Teslim Tutanağı”nı doldurarak geçerli vekalet belgeleri ya da imza sirkülerleri ile birlikte gelmeleri işlemlerin hızlandırılması açısından önem arz etmektedir.”
 

– Tahsis ve Ödeme numaraları için tıklayınız.

– Teslim Tutanağı için tıklayınız.
– 2019 Yılı UBAK İzin Belgesi Aralıkları ve Geçerli Olduğu Ülkeler için tıklayınız.
– 2019 Yılı UBAK Belgesi Ücretleri için tıklayınız.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

Facebook: https://www.facebook.com/TRmotosports
Twitter: https://twitter.com/TRmotosports
Instagram: https://instagram.com/trmotosports/
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir