2020 Honda Civic modelleri test esnasında yakalandı

2020 Honda Civic modelleri test esnasında yakalandı

 

Modeller, güncel Civic Si ile birlikte test ediliyor.

Yeni nesil Honda Civic’i hepimiz merakla bekliyoruz. Geçtiğimiz günlerde prototip versiyonun örtüsünü kaldıran Japon üretici, modelin üretim versiyonu üzerinde çalışmaya da devam ediyor.
Civic XI forumlarından gelen bu görüntülerde, yeni Civic’in güncel bir Civic Si tarafından takip edildiğini görüyoruz. Yeni nesil Civic prototipleri, performans konusunda Si ile eşdeğer olacak gibi görünüyor.

Galeri: 2021 Honda Civic Casus Fotoğraflar

Evet, bizi yanlış duymadınız. Prototip model çok ağır kamuflajlı olsa da bu kaplamaların altında standart bir Civic yattığına inanıyoruz. Yine de bunun sadece bir spekülasyon olduğunu söyleyelim.
Yukarıdaki videoda iki adet Civic Si’ı takip eden yeni nesil prototiplerin bir nevi performans testine tabi tutulduğu ise görülebiliyor. Şimdilik elimizdeki en net bilgi ise aracın AWD sürüşe sahip olmayacağı.
Bunu da oku 2021 Honda Civic’de dört çeker seçeneği olmayacak 2021 Honda City Hatchback tanıtıldı! Ay başında ilk kez karşımıza çıkan yeni nesil Civic prototipleri, üretim versiyonlarını önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde showroom’lara taşıyacak. Aracın fiyatlandırması ve detaylarını da önümüzdeki sene öğrenebileceğiz.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir