2021 Ford Explorer Timberline, kış testlerinde yakalandı

2021 Ford Explorer Timberline, kış testlerinde yakalandı

 

2021 yılı arazi araçlarının yılı olacak.

Ford Explorer’ın Timberline paketi, SUV modeli çok daha agresif bir arazi aracına çeviriyor. Elimizdeki yeni casus fotoğraflarda bu arazi yeteneklerini inceleme fırsatı bulduğumuz araç, daha önce görmediğimiz detaylarını da gözümüzün önüne seriyor.
Timberline versiyonunun beraberinde getirdiği en büyük yenilik ön kısımda kendini gösteriyor. Burnunda kırmızı dokunuşlara sahip olan modelin çekme kancaları da aynı renkler ile süslenmiş. Alt kısımda yer alan gümüş renkli parçanın hemen üstünde ise bir çift dağ logosu bulunuyor.

Galeri: 2021 Ford Explorer Timberline Casus Fotoğraflar

Yüzünün köşelerinde kare şekilli sis farları bulunduran özel versiyon, ızgarasının ortasından geçen siyah renkli bir parçaya da sahip.
C-sütununda bulunan mavi renkli bantların, ön kısımda bulunan bu dağ logosunu kapattığına inanıyoruz. Timberline’ın arka tamponu egzozu gizlerken, bu kısımda da bir mavi bant bulunduğu dikkatimizi çekiyor.
Ön ve arka kısımlarda yaşanan ufak tefek değişimler Explorer’ın yaklaşma ve uzaklaşma açılarını geliştirecektir. Eğer gözlerimiz bizleri yanıltmıyorsa Timberline paketi Explorer’ın süspansiyonlarını da yükseltiyor. Timberline, Y şeklindeki kollara sahip jantlara ve Bridgestone Dueller lastiklere sahip olarak gelecek. Timberline’ın 360 derece kamera desteği ile gelmesini de bekliyoruz.
Bunu da oku Ford Bronco Sport, büyük arazi lastikleriyle çok farklı görünmüş ⠀ 2021 Ford F-150 Raptor, test esnasında kadrajlara takıldı Arka kısımda gizlenmeye ihtiyaç duymayan 4WD logosu, aracın sadece tek bir seçenek ile satışa çıkacağının işaretçisi. Zaten off-road özellikleri sunması beklenen bir modelden başka da bir sistem beklemek saçma olurdu.
Explorer Timberline, önümüzdeki aylarda satışa sunulacak.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir