2021 Ford Maverick’in üretim kılavuzu sızdırıldı!

2021 Ford Maverick’in üretim kılavuzu sızdırıldı!

 

Maverick’e dair aklınıza gelebilecek her bilgiye ulaşılmış.

Yeni bir otomobil tanıtıldığında araca dair birçok donanım özelliğini ve teknik detayı öğreniriz ancak firmalar genellikle opsiyonlar, donanım paketleri ve fiyatlandırma gibi alanları doğrudan paylaşmayı sevmezler. Ford, yeni Maverick’i tanıttığında konfigüratörü de açarak kompakt pick-up hakkında gizli pek bir şey bırakmamıştı. Şimdi ise Maverick Truck Club adlı internet sitesi sayesinde araca dair her şeyi biliyoruz.
İnternete yüklenen üretim kılavuzunda genel olarak Maverick lansmanında öğrenilen bilgiler var ancak satır aralarında bazı ilginç noktalar da mevcut. Mavi Oval’in Maverick’teki hedef kitlesine dair bilgilerin de yer aldığı dokümanda geleneksel pick-up kullanıcısından ziyade sedan ya da kompakt SUV sahiplerinin potansiyel alıcı olarak not edildiğini görüyoruz.

Galeri: Ford Maverick 2022

The Maverick should be up to the task on that front. Its 4.5-foot bed is small, but it’s larger than the bed in the Hyundai Santa Cruz and with its Flexbed branding, Ford makes a strong case for exceptional versatility in this small truck. Numerous tie-downs, power points, slots for dividers, a multi-position tailgate, and available bed accessories offer all kinds of cargo options for buyers. In fact, the guide says Ford plans to have QR codes placed in various spots on the Maverick where owners can scan and learn about various features and capabilities.
Ford Maverick haberleri Ford Maverick’in elektrikli versiyonu da mı gelecek? Ford Maverick Avrupa’ya gelecek mi?
Ford Maverick, giriş seviyesinde de hibirt motorla tercih edilebiliyor. Amerikan marka bu düzen (önden çekişli ve CVT, 2.5 litrelik hibrit motor) ile EPA’ya göre 100 km mesafede şehir içinde 5,88; şehir dışında 7,13; karma olarak ise 6,36 litre yakıt tüketiyor. Dört tekerlekten çekişli versiyon isteyenlerin 2.0 litrelik EcoBoost motor ve 8 ileri otomatik şanzıman kombinasyonuna terfi etmesi gerekiyor.

Kaynak:

Mavericktruckclub.com

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir