2021 Kia Sportage’dan yeni casus fotoğraflar geldi!

2021 Kia Sportage’dan yeni casus fotoğraflar geldi!

 

Sene sonuna kadar çıkış yapmış olacak.

Alt başlık sizleri yanıltmasın, Kia’nın yeni Sportage’ı kısa süre içerisinde tanıtmasını bekliyoruz. Daha önce Nisan ya da Mayıs ayları arasında tanıtılacağını öngördüğümüz model, hala test sürecinde olduğu için yaz aylarında karşımıza çıkabilir. Özellikle elimize ulaşan bu yeni casus video kafa karıştırıcı zira Sportage prototipleri kamuflajlarından hiçbir şey kaybetmeyerek hala gizemlerini korumaya devam ediyor.
Fakat Kia’nın bunu bilerek ve isteyerek yaptığına inanıyoruz. Yeni modellerinde dudak uçuklatan bir tasarım dili kullanmayı tercih eden üretici, yeni Sportage ile de kullanıcıları şaşırtma niyetinde. Şimdilik sadece aracın ilginç stop takımlarını görebiliyoruz. Eğer gözlerimiz bizi yanıltmıyorsa ön kısımda ızgaranın hemen altında yeni hava kanalları bulunuyor.

Galeri: 2021 KIA Sportage Hayali Tasarımı (Render)

Kaynaklarımızdan gelen bilgilere göre Sportage iki farklı aks aralığı seçeneği ile satışa sunulacak. Bol bol motor seçeneği bulunduracak olan Sportage; benzinli, dizel ve hibrit opsiyonlar ile karşımıza çıkacak. Hyundai Tucson ile paylaştığı altyapısı sayesinde, büyük kardeşinin motor seçeneklerine de kavuşacak olan aracın 1.6 litrelik hibrit motor seçeneğine merhaba diyeceğini düşünüyoruz.
Bunu da oku Makyajlı 2021 KIA Cerato’nun görüntüleri yayınlandı ⠀ Yeni KIA Sportage prototipi yakından görüntülendi Henüz Kia’dan modelin tanıtımı hakkında resmi bir açıklama gelmedi. Fakat iddialara göre modeli görmek için daha fazla beklememiz gerekmeyecek. Bakalım Kia, yeni Sportage ile beklentileri karşılayabilecek mi?

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir