2021 makyajlı MINI John Cooper Works ortaya çıktı

2021 makyajlı MINI John Cooper Works ortaya çıktı

 

Güç seçenekleri değişmedi.

MINI, 2021 yılının ilk günlerinde yenileyeceği ürün gamını bizlerle paylaşmıştı. John Cooper Works versiyonu ile de yakından ilgilendiğini açıklayan İngiliz üretici, makyaj operasyonundan geçirdiği hot hatch modelinin örtüsünü sonunda kaldırdı.
Geleneksel tasarım detaylarını korumaya devam eden model, yuvarlak LED far takımları ve petekli panjur tasarımı ile daha agresif bir duruş sergiliyor. Kaput üstünde hacmi büyüyen hava kanalı daha dinamik bir görüntünün ortaya çıkmasını sağlarken, hem motora hem de frenlere temiz hava sağlanıyor. 

Galeri: 2021 Makyajlı MINI John Cooper Works

En büyük değişim ise aracın kabininde gerçekleşmiş. Bilgi eğlence sistemi yazılımı değişen MINI John Cooper Works, daha canlı renklere sahip bu ekran sayesinde konfor seviyesini artıracak. JCW tarihinde ilk kez “Live Widgets” adı verilen bir sistemi kullanacak. Bu sistem sayesinde istediğiniz verileri ana ekrana ekleyerek, canlı verilere anında ulaşabileceksiniz.
Maalesef makyaj operasyonu ile MINI John Cooper Works’ün motor seçenekleri değişmiyor. Hala 2.0 litrelik çift turbolu benzinli motoru kullanacak olan model 235 bg güç ve 320 Nm çıkış gücüne sahip. Altı ileri vitesli manuel şanzıman standart olarak sunulurken, aracın 0-100 km/sa hızlanmasını tamamlaması 6.3 saniye sürüyor.
Bunu da oku MINI’nin gelecek 3 yeni modeli hakkında ipuçları ortaya çıktı Yeni nesil MINI Cooper EV modeli kış testlerinde JCW, yeni model yılı için adaptif süspansiyon seçeneğine de kavuşacak. Bu sistem aracın sürüş moduna göre süspansiyon sertliğini ayarlamanıza olanak sağlayacak. Sistem, John Cooper Works donanım paketi ile birlikte standart olarak gelecek.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir