2021 Mercedes C-Serisi Estate, kış testlerine başladı

2021 Mercedes C-Serisi Estate, kış testlerine başladı

 

Uzun tavanlı C-Serisi, kamuflajlarını azaltıyor.

Yeni nesil Mercedes C-Serisi’nin tanıtımı adım adım yaklaşıyor. Elimize ulaşan casus fotoğraflardaki prototiplerin, adım adım kamuflajlarını kaybediyor oluşu da bunun en büyük işaretçisi. Bugün casus fotoğraf köşemizde konuk edeceğimiz model ise, C-Serisi ailesinin station wagon versiyonu.
Yanlış anlamayın, prototipler hala yoğun kamuflaj altında. Fakat bu kamuflajların altındaki üretim gövdesi yavaş yavaş kendini göstermeye başladı. Elimize ulaşan fotoğraflarda iki farklı test aracı bulunuyor ve bu iki modelin birbirinden farklı donanım paketlerine ait olduğuna inanıyoruz.

Galeri: 2021 Mercedes C-Serisi Estate Yeni Casus Fotoğraflar

Far ve stop tasarımlarını bir noktada makyajlı E-Serisi’ne benzettiğimiz model, böylece Mercedes ailesinin nihai görünümünü tamamlamış olacak. Bu değişim ile birlikte Stuttgart’ın favori üçlüsü C-Serisi, E-Serisi ve S-Serisi birbirine oldukça paralel görünecek. Bu değişimler ile birlikte çok daha modern görüneceğine inandığımız C-Serisi, Mercedes müşterilerini memnun edecektir.
Bunu da oku Mercedes-Benz EQA bir kez daha görüntülendi 2021 Mercedes SL Serisi, kamuflajlarını azaltmaya devam ediyor Elimizdeki fotoğraflarda aracın kabinini görme fırsatımız olmuyor fakat hatırlarsanız daha önce yaşam alanını inceleme fırsatı bulmuştuk. Pek çok kişinin rahatsızlığını sık sık dile getirdiği tablet stilindeki bilgi eğlence sistemi, yeni nesil ile birlikte tarihe kavuşuyor. Kabininde çok daha akışkan bir tasarım sunacak olan yeni nesil C-Serisi, bilgi eğlence sistemini orta konsola entegre edecek.
Bu gördüğünüz fotoğraflar standart C-Serisi Estate’e ait olsa da Mercedes’in, Audi A4 Allroad’a rakip olacak All-Terrain modeli üzerinde çalıştığına da inanıyoruz. Hatta bu modeli daha önce görüntülemiş bile olabiliriz…
Yeni nesil C-Serisi Sedan bu yılın ilerleyen günlerinde tanıtılmış olacak. Fakat Estate için bir süre daha beklememiz gerekiyor. Aracın All-Terrain ve AMG versiyonları ise ancak 2022 yılında bizlerle olacak.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir