2021 Mitsubishi Outlander internete sızdırıldı!

2021 Mitsubishi Outlander internete sızdırıldı!

 

Çarpıcı olduğu kesin, peki sizce güzel mi?

Rapid Blue renginde Chevrolet Corvette C8 3LT’sini satıp kendisini tercih eden değişik insan ile gündeme gelmeyi başaran Mitsubishi Outlander, bu sefer farklı -ve daha normal- bir sebeple manşetlere düştü. Instagram’daki allcarnews hesabı, yeni nesil Outlander’a ait sıfır kamuflajlı fotoğraflar paylaştı.
Kalite düşük olsa da plakadan ve turuncu reflektörler sayesinde baktığımız Outlander’ın Amerika Birleşik Devletleri versiyonu olduğunu anlayabiliyoruz. Prototip üzerinde hiç kamuflaj olmayışı, Japon markanın resmi basın fotoğrafı çekimleri esnasında casus kameralara takıldığına işaret ediyor.
 Karşımızdaki Outlander fotoğraflarının sahte olduğunu sanmıyoruz zira araç, geçen sene sergilenen Engelberg Tourer konseptine bir hayli benziyor. Hatırlarsanız Mitsubishi, bu araç ile yeni nesil Outlander’a ışık tutmuştu. Sızdırılan karelerde gördüğümüz kadarıyla 2021 Outlander, Eclipse Cross ve L200’de gördüğümüz ayrık far düzenine sahip.
Şu aşamada kabine ait herhangi bir görsel yok fakat yukarıda sözünü ettiğimiz Engelberg Tourer konsepti burada da bize yardımcı olacaktır. Sergi aracının iç mekânı üretime hazır görünüyordu bu yüzden o alanda da çok büyük değişim beklemiyoruz.
Mitsubishi Engelberg Tourer SUV Konsepti Yeni Outlander’ın selefine oranla ciddi şekilde büyümesi ve biraz daha üst sınıfa yaklaşması bekleniyor. Yeni nesil Outlander Sport ise ağabeyinin oluşturacağı boşluğu dolduracaktır. Bahsettiğimiz iki model de Eclipse Cross’un üzerine konumlanacak.
Yeni Outlander’ın altyapı mimarisini ve motorlarını yeni nesil X-Trail ile paylaşması bekleniyor. İleri aşamada Engelberg Tourer’da gördüğümüz ve WLTP normlarına göre 70 km saf elektrikli menzil sunan plug-in hibrit versiyon da Outlander yelpazesine katılacaktır.
Mitsubishi Outlander haberleri Yeni Mitsubishi Outlander yakından görüntülendi Yeni Mitsubishi Outlander, Nissan logolu bir motor kullanabilir
Konseptte kullanılan dört tekerlekten çekiş sistemi önde ve arkada yer alan toplam iki elektrik motorundan yararlanıyordu. Mitsubishi’nin paylaştığı verilere göre kabinden alan çalmaması adına kompaktlaştırılan batarya ünitesinin de desteğiyle Engelberg Tourer konsepti, WLTP yönetmeliği kıstaslarına göre hem benzin hem de elektrik sayesinde 700 km’den fazla yol yapabiliyor.
2020’nin ilk yarısında Amerika Birleşik Devletleri’nin en az satan araçları arasına giren Outlander, yakın zamanda tanıtılarak makus talihi tersine çevirmeyi deneyecektir. Bakalım ayrışmaya neden olacak bu çarpıcı ön yüz Mitsubishi’nin yeni SUV’sine yardımcı olabilecek mi?

Kaynak:

allcarnews ve Instagram

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir