2021 Mitsubishi Outlander’dan yeni teaser’lar geldi

2021 Mitsubishi Outlander’dan yeni teaser’lar geldi

 

16 Şubat’ta bizlerle olacak.

Yeni Mitsubishi Outlander’ın ilk görüntüleri 2020 yılının son günlerinde ortaya çıkmıştı. Fakat bu gelişme ile pek fazla ilgilenmeyen Mitsubishi, yeni nesil modelin teaser kampanyasına son hız devam ediyor. Daha önce aracın karanlıkta kalan ilk teaser’larını paylaşan üretici bu kez bizleri modelin arazideki test sürecine konuk ediyor.
Mitsubishi’nin bu teaser için seçtiği slogan “sert olması için test edildi” olmuş. Arazi aracının yeni neslini tam 9 yıl aradan sonra piyasaya sürecek olan Japon marka, Outlander’ın arazi yeteneklerinden bir hayli emin. Modelin ilk olarak, ilk kez doğduğu Rusya topraklarında satışa sunulması bekleniyor.
Tabii ki elimizdeki Outlander teaser’ları da Mitsubishi’nin Rusya kanadından geliyor. Yeni nesil modelin çamur, kar, çakıl ve su üzerinde gezdiğini gördüğümüz videoda, kamuflajlı bir prototip bulunuyor. Kamuflajın altındaki yeni yüzün ise Engelberg Tourer konseptinden alınacağına inanıyoruz. Daha önce gördüğümüz sızıntı görsellerde de Outlander’ın çarpıcı tasarımı dikkatimizi çekmişti.
Yaşam alanı ise bizlerin de merak ettiği detaylar arasında. Şimdilik kocaman bir soru işareti olan kabinde, son teknoloji donanımlar görmeyi bekliyoruz. Yayınlanan kısa teaser videoda aracın bilgi eğlence sisteminin tablet şeklinde olacağı görülebiliyor.
Bunu da oku Mitsubishi’nin yeni elektrikli crossover’ı böyle görünebilir 2021 Mitsubishi Outlander internete sızdırıldı! Yeni nesil modelin büyüyerek geleceğini hatırlatmakta da fayda var. 2.5 litrelik dört silindirli motorundan 185 bg güç üretmesi beklenen yeni nesil model CVT şanzıman ile birlikte geliyor.
İddialara göre modelin AWD sürüş desteği ise opsiyon listesinde olacak. Outlander’ın 2.4 litrelik benzinli bir hibrit ünite ile donatılması da bekleniyor.
Yeni nesil Mitsubishi Outlander 16 Şubat’ta tanıtılacak.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir