2021 Skoda Fabia’dan umut vadeden render’lar geldi

2021 Skoda Fabia’dan umut vadeden render’lar geldi

 

Birkaç hafta içerisinde resmen tanıtılacak.

Volkswagen Grubu, yeni süperminisi Skoda Fabia ile Avrupa pazarını sallamaya geliyor. Makyajlı Volkswagen Polo ve SEAT Ibiza’nın ardından segmenti domine etmek isteyen Alman marka, Çekyalı hatchback’e MQB-A0 platformunu emanet etti. İlk kez bu altyapı üzerinde yükselecek olan Fabia, daha teknolojik ve daha tasarruflu hale gelecek. Aracın ilk teaser görüntülerinden yola çıkan Kolasa.ru’daki dostlarımız bizlere iki adet render üretti.
Tipik bir Skoda ürünü gibi görünen Fabia, selefinden daha büyük hale getirilecek. Bu değişim sayesinde daha oturaklı görünmesini beklediğimiz model, ekstra 50 litrelik bagaj hacmi ile de geniş aileleri memnun edecektir.
Skoda mühendisleri, eskisinden daha büyük olan aracın sürtünme katsayısını ise 0.28’e kadar indirmeyi başarmış. Aracın aerodinamik yapısını güçlendiren Çekyalı üretici bu sayede çok daha tasarruflu tüketim verileri vadediyor. Donanım paketlerinin en üstünde ise dört silindirli 1.5 TSI motor bizleri bekliyor olacak. 150 bg güç ve 250 Nm tork üretebilen bu ünite sadece DSG şanzıman ile eşleştirilecek.
Bunu da oku Yeni nesil Skoda Fabia’nın eskiz çizim görüntüsü paylaşıldı Skoda’nın elektrikli kompakt hatchback’i böyle mi görünecek? Baz modeller 1.0 litrelik MPI motorlar ve 5 ileri vitesli manuel şanzıman seçeneği ile karşımıza çıkıyor. Bir diğer opsiyon olan 1.0 TSI motor daha fazla güç çıkışı ve opsiyonel DSG şanzıman seçeneği ile dikkat çekecek. Fabia’nın da dizel seçeneklere veda eden modeller arasına katıldığını belirtelim.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir