2021 Skoda Kushaq’ın kabini, bu çizimler ile hayat buldu

2021 Skoda Kushaq’ın kabini, bu çizimler ile hayat buldu

 

Hiç fena görünmüyor.

Skoda, SUV ailesini Kushaq ile güçlendirmeye hazırlanıyor. Sadece Hindistan’a özel olacak model, 2020 yılında karşımıza çıkan Vision IN konseptinin üretim versiyonu niteliği taşıyacak. Aracın yüzde 95’i de, tamamen Hindistan’da üretilen parçalar kullanılarak imal edilecek.
İlk eskiz çizimleri geçtiğimiz ay gelen Kushaq, bu kez bizleri kabin içerisine taşıyan çizimler yayınladı. Kabin içerisinde konforlu ve şık bir görünüme sahip olacak gibi görünen model, Skoda’nın “akılcı çözümler” odağını da gözler önüne serecek.

Galeri: 2021 Skoda Kushaq teaser

İlk olarak dikkati orta konsolda bulunan bilgi eğlence sistemi çekiyor. Bu çizimlerde, bilgi eğlence sisteminin ortasından geçen hatta dikkat çekilmiş. Tasarımcılar bu hattı “karakter çizgisi” olarak tanımlıyor. Çizginin sağında ve solunda kalan tüm parçalar simetrik şekilde tasarlanarak ortaya hoş bir görünüm çıkması sağlanmış.
Volkswagen’in sadece Hindistan için ürettiği MQB-A0-IN isimli özel platformunun üstünde yükselecek olan Kushaq, Hindistan pazarının vergi içermeyen yerel segmentinin en yeni üyesi olacak. Aracın boyutları Avrupalı Kamiq’e bir hayli benziyor.
Motor seçenekleri arasında da bu benzerliği görmek mümkün. Kamiq’in TSI motorlarını kullanacak olan model, 1.0 ve 1.5 litrelik iki motor seçeneği ile gelecek. 6 ileri vitesli manuel şanzımana ek olarak, 7 ileri vitesli otomatik şanzıman da seçenekler arasında olacak.
Skoda, Kushaq’ı 18 Mart’ta resmen tanıtacak.
Bunu da oku ⠀ 2020 Skoda Scala Premium 1.0 TSI DSG | Neden Almalı? 2021 Skoda Fabia’nın teknik verileri açıklandı!

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir