2021 Subaru BRZ orijinal aksesuarlarıyla kendini hatırlattı

2021 Subaru BRZ orijinal aksesuarlarıyla kendini hatırlattı

 

Japon marka yeni spor coupé modelini STI parçaları ile donatmaya başladı bile.

Şu sıralar tüm gözler henüz dün tanıtılan 2021 Toyota GR 86’nın üzerinde ancak Japon spor coupé’nin Subaru amblemli kardeşi BRZ’den de haberler var. Japonya pazarı için siparişleri açılan arkadan itişli model fabrika çıkışlı orijinal aksesuarlarıyla birlikte geldi.
BRZ’yi standart hâliyle yeterince agresif bulmayanları göz önüne alan Subaru ekibi, araçta karbon fiber arka kanat ve 18″ çapında dövme alaşım BBS jantlar gibi eklentiler sunuyor. Hatta daha kaslı duran ön spoyler eki, sportifleştirilmiş difüzör ekleri ve çeşitli aero parçaları da aksesuar kataloğunda mevcut.

Galeri: 2021 Subaru BRZ fabrika çıkışı orijinal aksesuarlar

Dikkat çekici karbon arka kanat yerine daha sakin bir şeyler isteyenler içinse daha iddiasız duran bagaj üstü spoyler eki de sunuluyor. Görsel ekstraların yanı sıra performans odaklı egzoz sistemi gibi mekanik artılar da alınabilen aksesuarlar arasında – hoş, Subaru egzozun getirdiği ekstra beygir gücünü açıklamamış ancak etki illa ki hissedilecektir.
Hatırlamanız için Subaru BRZ ve Toyota GR 86, yeni jenerasyonlarında Subaru Ascent modelinden tanıdık FA24 kodlu 2.4 litrelik motora geçiş yaptı ve bu sayede güç değeri 230 bg’e ulaştı. Her zaman olduğu gibi Japonlar kendi memleketlerinde güç çıtasını biraz daha yukarıya taşımışlar – 235 bg.
Subaru, ekstra ücretle alınabilen opsiyonlar arasına esnek V formlu bar da eklemiş. Bu sayede BRZ sahipleri araçlarının rijitliğini ve yol tutuşunu artırabilecekler. Japon markanın sunduğu ekstraları ön hava girişleri çevresine konumlanan bir çift LED gündüz sürüş farı tamamlıyor.
Subaru BRZ haberleri ⠀ 2021 Subaru BRZ’nin turboya ihtiyacı var mı? 2021 Subaru BRZ 230 bg güçle geldi! Sanıyoruz ki 2021 sonbaharında Japonya’da satışa sunulacak Toyota da yeni GR 86’ya bir dizi Gazoo Racing imzalı orijinal aksesuar getirecektir. BRZ-GR 86 çiftinin Amerika Birleşik Devletleri versiyonlarında da bu aksesuarlar er ya da geç satışa açılabilir.
Japonya’da sipariş alımları başlayan BRZ’nin ABD topraklarına varışı ise GR 86’nın iç pazara çıkışıyla benzer dönemde olacak. Haber boyunca ikilinin Japonya ve ABD satışlarından bahsettik zira bu otomobiller Avrupa pazarına sunulmayacak.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir