2022 Maserati GranTurismo casuslarımıza yakalandı

2022 Maserati GranTurismo casuslarımıza yakalandı

 

Alfa Romeo Giulia gövdesinin altında gizleniyor.

Yeni nesil Maserati GranTurismo’nun 2022 yılından önce gelmesini beklemiyoruz. Fakat kolları sıvayan Maserati mühendisleri şimdiden çalışan prototipleri Alfa Romeo Giulia gövdelerinin altında test etmeye başladı.
Maserati mühendisleri, GranTurismo’yu bu gövdeye gizlemek adına bazı değişimler yapmış. Örneğin donör aracın ön kısmının altındaki hava kanallarının bir kısmının kapatıldığını görüyoruz. Çamurlukların genişlediği de dikkatimizden kaçmıyor ve aracın ön kısmının standart Giulia’dan daha uzun olduğunu fark edebiliyoruz. Arka kısımda ise dikkati çeken ciddi bir değişim yok.

Galeri: 2022 Maserati GranTurismo Yeni Casus Fotoğraflar

İddialara göre GranTurismo gücünü Maserati’nin Nettuno adını taktığı yeni V6 motorundan alacak. MC20 modelinde karşımıza çıkan çift turbolu canavar tam 630 bg güç ve 730 Nm tork üretebiliyor. Spor otomobilin içerisinde bu ünite sadece 8 ileri çift kavramalı şanzıman ile eşleştiriliyor.
Maserati’nin GranTurismo’yu Folgore adını verdiği elektrikli ünite ile de satışa sunması olası. Bu tasarım ön aks üzerinde bulunan 1, arka aks üzerinde bulunan 2 elektrikli motordan güç alıyor. Toplamda 800 voltluk bir batarya kullanan bu sistemin, 300 kW’lık şarj desteği sunacağını da belirtelim.
Bunu da oku Maserati’nin yeni kompakt SUV’sinden ipucu görüntüleri geldi ⠀ Maserati, MC20’ye özel “kamuflaj görünümlü” bir branda üretti 2022 yılı aynı zamanda cabriolet sever Maserati tutkunlarının yılı olacak. İddialara göre GranTurismo’nun hemen ardından üstü açık kardeşi GranCabrio bizlerle buluşacak.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir