2019 model Subaru Forester’ın geyik testini izleyin!

2019 model Subaru Forester’ın geyik testini izleyin!

 

Forester yüksek hızlarda güven veriyor!

Drag yarışı videoları çok seviliyor olsa da birçok takipçimiz geyik testi videolarını da fazlasıyla seviyor. Hatta geyik testi videoları, araçların yüksek hızlardaki manevra kabiliyetleri ve bununla bağlantılı olarak yol tutuş konusundaki güvenliklerini de ortaya çıkarmasıyla oldukça faydalı oluyor.
Geyik testleriyle ün yapmış olan km77.com adlı YouTube kanalı da yeni videosunda 2019 model bir Subaru Forester’ı konuk etmiş. Yetkililer, Forester’ın bu testte başarılı olduğunu da belirtiyorlar. 
Videoyu izlediğimizde 77 km/s hızda aracın dubaları devirdiğini görüyoruz. Fakat bunda sürücünün gereğinden fazla direksiyon müdahalesi sonucunda aracın stabilite sistemlerinin fazla müdahale etmesinin etkili olduğu belirtiliyor. 
İkinci denemede müdahalelerini törpülemeyi başaran sürücü, aynı hızda hiçbir dubayı devirmeden gereken manevrayı yapabiliyor. Daha dinamik olması gereken birçok ufak otomobilden daha iyi performans sergilediği belirtilen Subaru Forester, güvenlik anlamındaki başarısını bu şekilde bir kez daha ispatlamış oluyor. Araç, geyik testinden sonra gerçekleştirilen slalom testinde de 70 km/s gibi bir hız elde ederek yine başarılı oluyor.
.com Türkiye’nin geyik testi videolarını da izlemeyi ihmal etmeyin! ⠀ 2019 Opel Grandland X | Geyik Testi ⠀ 2019 Peugeot Expert Traveller | Geyik Testi ⠀ 2019 Citroen Berlingo | Geyik Testi ⠀ 2019 Peugeot 508 GT-Line | Geyik Testi

Kaynak:

km77.com / YouTube

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir