2020 Volkswagen Touareg’in park yerinden kendi kendine çıkışını görün!

2020 Volkswagen Touareg’in park yerinden kendi kendine çıkışını görün!

 

Dar park yerleri için oldukça kullanışlı bir çözüm!

Volkswagen SUV’lerinin en üst seviyesinde yer alan Touareg (Evet, firmanın Volkswagen SUV’leri denecek kadar fazla SUV modeli oldu!), büyük boyutlarıyla bazı müşterilerin gözünü korkutabilir. Fakat Volkswagen, bu modelinde dar park yerlerine girip çıkmayı sağlayan güzel bir teknoloji sunuyor.
Diğer bazı lüks markalarda da gördüğümüz bu teknoloji, Touareg’te akıllı telefon vasıtasıyla çalışıyor. Bu sistem aslında Touareg’te daha önceden bulunan Park Assist adlı park yardımcısı teknolojinin daha da geliştirilmiş hâli oluyor. 

Galeri: Volkswagen Touareg Akıllı Telefon Vasıtasıyla Park Özelliği

Hemen yukarıdaki videoda da bir kullanıcının, Touareg’ini dar bir park alanından akıllı telefonu sayesinde çıkartmasını görebiliyoruz. Ayrıca sistem, aracın istenilen yönde çıkarılması için bir seçenek de sunuyor. Güvenlik önlemleri amacıyla ise araç oradan çıkışını yapana kadar akıllı telefondaki butonun basılı kalması gerektiği belirtiliyor.
Bunlar da ilginizi çekebilir ⠀ Bu elektrikli karavan kendi kendine park edebiliyor Tesla, araçların “kendi kendine hızlanma” sorunu olmadığını açıkladı Kendi kendine giden ilk Volkswagen’in geleceği tarih açıklandı Porsche, mümkün olduğunca direksiyonlu otomobillere sadık kalacak

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir