2021 Audi A8 makyajlı yüzünü gizlerken yakalandı

2021 Audi A8 makyajlı yüzünü gizlerken yakalandı

 

Ingolstadtlı üreticinin amiral gemisi tazelenmeye hazırlanıyor.

SUV modellere olan talep dolayısıyla sedanlar her geçen gün daha fazla kan kaybediyor ve bu durum, markaların üst segmentlerinde kendini daha da net belli ediyor. Yine de premium otomobil üreticileri, amiral gemisi dört kapılı modellerini geliştirmek için para harcamaktan kaçınmıyor.
Örneğin Mercedes-Benz, W223 S-Serisi ile dikkatleri üzerine topladı. BMW ise yeni nesil 7 Serisi çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Lexus’un LS modeline yaptığı tarzda bir makyaj operasyonu ise bir diğer Alman marka Audi’den geliyor.

Galeri: 2021 Audi A8 yeni casus fotoğraflar (makyaj)

İskandinavya bölgesinde soğuk hava testleri yaparken objektiflere yakalanan Audi A8, makyaj ile taşıyacağı yenilikleri gizlemeye çalışıyor. Daha önce A8 L Horch versiyonu ile karşımıza çıkan lüks sedan, standart aks mesafesine sahip prototipiyle bize çeşitli yeni bilgiler veriyor.
Makyaj sonrasında A8, şu anda yatay çıtalara sahip ön ızgarasında siyah renkli dikey elemanlara yer verecek. Tabii üretim versiyonunda bu parçaları krom ya da metalik finişle de görebiliriz. Alt kısmı farklı olan far grubunun LED gündüz sürüş farı düzeni de makyajlı Audi A4’te olduğu gibi üst tarafa alınarak güncellenmiş. Ön tamponda da minik dokunuşlar söz konusu.
Audi A8 haberleri 2021 Audi S8 dört egzoz çıkışıyla görüntülendi Makyajlı 2021 Audi A8 böyle görünebilir! Arka bölüm ilk bakışta eskisiyle birebir aynı gibi görünse de stop lambalarının grafiklerinin yenilendiğini belirtmeliyiz. Stop çiftini birbirine bağlayan üst aydınlatma çıtası farklı duran makyajlı A8’in yeni Q5’te gördüğümüz dijital OLED stoplara kavuşma ihtimali bulunduğunu da not edelim.
Resmi lansmanı önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek olan makyajlı Audi A8’in küçük kardeşleri A4 ve A6, 2030 yılına kadar tamamen elektrikli araçlara dönüşecek. Benzer hamlenin bir sonraki nesil A8’de de yapılacağını varsayabiliriz. Bu da yukarıda bahsettiğimiz A8 Horch modelinin W12 motor taşıyan son Audi olacağı anlamına geliyor.

Kaynak:

Automedia

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir