2021 Audi R8 RWD Panther Edition görsel paketine kavuştu

2021 Audi R8 RWD Panther Edition görsel paketine kavuştu

 

Kozmetik dokunuşlar ile fiyat dört çeker versiyon kadar oluyor.

Audi’nin arkadan itişli süper spor modeli R8 RWD, Amerika Birleşik Devletleri pazarına Panther Edition adı verilen 30 adetle sınırlı özel versiyon ile giriş yapacak. Yaklaşık 2 ay önce duyurulan quattro’suz R8’in ilk partisi için ayrılan seri, yalnızca Panther Black adı verilen kristal etkili gövde rengiyle gelecek.
Tabii ki Ingolstadtlı marka özel versiyonu sadece renk ile sınırlamamış. Atmosferik makinenin 20″ boyutlu frezeli jantlarında mat siyah renge kırmızı süslemeler eşlik ediyor. Çift renk teması kabinde de mevcut zira aracın Napa deri koltuklarında Crimson Red adı verilen kırmızı tonu seçilmiş. Paspasların köşelerinde göze çarpan kırmızı dikişler haricinde iç mekânda her şey siyah ya da karbon fiber.

Galeri: 2021 Audi R8 RWD Panther Edition

R8 RWD Panther Edition ilk parti olduğu için beraberinde bolca standart donanım da getiriyor. Aydınlatmalı kapı eşiklerinden spor egzoza kadar birçok özellik taşıyan Panther Edition’da karbon fiber dış paket, 13 hoparlörlü Bang & Olufsen ses sistemi, dinamik sinyallere sahip LED stoplar ve LED farlar da mevcut.
Tabii ki tüm bu ekstraların bir bedeli var. Amerika pazarında giriş fiyatı 142.700 $ (günümüz kuruyla yaklaşık 1.117.469,43 TL) olan R8 RWD’nin Panther Edition paketi için istenen fiyat 183.300 $ (1.435.403,97 TL).  Fiyatıyla quattro sistemine sahip V10 ile V10 Performance modelleri arasına yerleşen Panther Edition’ın giriş paketiyle arasındaki fark ile ABD’de herhangi opsiyon taşımayan bir S3 Sedan almanın mümkün olduğunu belirtelim.
Audi R8 haberleri Audi R8 Green Hell Edition, Nürburgring galibiyetlerine selam duruyor Audi, baz R8’e ”Limited Edition” ile veda ediyor Panther Edition, ABD pazarına giriş yapacak tüm R8 RWD’ler gibi 5.2 litrelik FSI motordan besleniyor ve 540 bg (397 kW) güç, 540 Nm tork üretiyor. Turbo besleme görmeyen arkadan itişli otomobilin 0-100 km/h ivmelenmesi 3.7 saniye sürerken azami sürat değeri 323 km/h.

Kaynak:

Audi

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir