2021 Autoshow Mobility Fuarı ziyaretçi akınına uğradı

2021 Autoshow Mobility Fuarı ziyaretçi akınına uğradı

 

14-26 Eylül tarihlerinde yapılan dijital otomobil fuarı Autoshow Mobility 2021 yoğun ilgi gördü. Panoramik görüntüleme teknolojisiyle merakla beklenen fuar, yoğun ilgi üzerine istek üzerine fuar 17 Ekim tarihine kadar erişilebilir olacak. 
Otomotiv Distribütörleri Derneği’nin düzenlediği organizasyona 14 Eylül’den bu yana 126 farklı ülkeden 450 bini aşkın ziyaretçi katıldı. 3.2 milyondan fazla tıklanmaya ulaşan fuarda, otomobillerin ve hafif ticari araçların yanı sıra motosikletlerde incelenebildi.
“Mobilite” temalı fuara Audi, Volkswagen, Seat, Skoda, Toyota gibi marklar da katıldı. Toplamda 35 marka ve 250’yi aşkın modeli inceleme fırsatımız oldu. 
Konuyla ilgili olarak ODD Genel Koordinatörü Dr. Hayri Erce şu açıklamalarda bulundu:

’Türkiye otomotiv ekosistemi olarak dünyada ilk defa fiziksele en yakın dijital Autoshowu hayata geçirmekten ve gösterilen ilgi ve teveccühten son derece mutlu olduğumuzu ifade etmek isterim. Otomotiv sektörünün içerisinde bulunduğu teknolojik değişim ve dönüşüm her alana yansırken eş zamanlı olarak dijital dönüşümün getirdiği globaldeki yeniliklerin içerisinde olan, ülkemize de katma değer sağlayacak yeni projeler yaratmanın ve sektör adına öncülük etmenin önemine inanıyoruz. Dünyadaki Autoshowların evrimini ve gelişimini izleyerek bundan sonra yeni jenerasyon autoshow fuarlarını, otomotiv severlerle buluşturmak için çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğimizi kamuoyuyla da paylaşmak isteriz.”

Fuar için özel hazırlanan stantlarda 3D modeller, çeşitli videolar, teknik ve donanım özelliklerine erişebildik. Aynı zamanda kaçırılan aktiviteleri geriye dönerek izleme seçeneği de bulunuyor. 
Bunlar da ilginizi çekebilir. VW Golf GTI 45, Megane Trophy ve Leon Cupra ile yarışıyor Karşınızda 1971 Lamborghini Countach LP 500 rekreasyonu!
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir