2021 BMW 2 Serisi Coupe kafilesi objektiflere takıldı

2021 BMW 2 Serisi Coupe kafilesi objektiflere takıldı

 

Tam tamına 9 farklı prototip görüyoruz.

BMW, G42 kodlu yeni nesil 2 Serisi Coupé ailesinin gelişim testlerinde vitesi artırmışa benziyor. Alman marka Münih sokaklarında tam 9 farklı prototip ile çalışmalar yaparken casuslarımıza yakalandı.
Birbirinden farklı donanım paketleri içeren kafilede tek egzoz çıkışına sahip giriş seviyesi (muhtemelen 218i) seçeneklerden M Performance parçaları içeren modellere kadar birçok otomobil mevcut. Yukarıdaki casus videosu farklı zamanlarda çekilmiş kliplerin birleşimi yani BMW tüm araçları aynı anda sokaklara salmış diye düşünmeyin.

Galeri: BMW 2 Serisi Coupe İsveç’te

Son dönemde tasarımları ile tartışma yaratan Alman üreticinin yeni 2 Serisi Coupé’de büyük ızgara trendini devam ettirmeyeceğine inanılıyor ancak nihai fikir için kamuflajın ortadan kalkmasını ya da en azından azalmasını beklememiz gerekecek.
Ön yüze uygulanan yoğun kamuflaj detayları görmemizi engellese de hız sabitleyici ve güvenlik asistanlarının kullanacağı radar elemanının radyatör ızgarasının merkezinde yer alması, küçük ızgara ihtimalini bir hayli yükseltiyor.
Yeni nesil BMW 2 Serisi Coupé’den haberler 2021 BMW 2 Serisi Coupe, karlar içerisinde görüntülendi ⠀ 2021 BMW 2 Serisi, Nürburgring’in tozunu atarken görüntülendi Gizleme çalışmalarının yoğun olmasına rağmen gözden kaçmayan bir detay var. BMW ekibi, yeni 2 Serisi Coupé’de kapı kollarını gizlemişe benziyor. Dizayn açısından şık bir katkı olan bu değişim aynı zamanda hava sürüklenmesini düşürerek yakıt tüketimine de pozitif etki edecektir. M2’nin küçük kardeşi M235i’de görmeyi beklediğimiz bagaj üstü spoyler ekini de not edelim.

Galeri: Yeni BMW M2 Coupe Casus Fotoğraflar

Yukarıda casus fotoğraflarını görebileceğiniz yeni BMW M2’yi de daha önce birçok kez gördük. Ayrıca bu modelin sıfır emisyonlu versiyonu olduğunu düşündüğümüz bir prototipe de denk geldiğimizi hatırlatalım. Ancak bu model hakkında henüz herhangi bir bilgimiz yok.
BMW’nin yeni 2 Serisi Coupé’yi önümüzdeki ayları M Performance türeviyle birlikte tanıtmasını bekliyoruz. Piramidin tepesine yerleşecek M2 içinse muhtemelen 2022’yi beklemek gerekecek. Yeni nesilde üstü açılır 2 Serisi Cabriolet’nin olup olmayacağı konusunda henüz bir açıklama yok. Bekleyip görelim.

Kaynak:

Car Spy Media / YouTube

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir