2021 BMW 2 Serisi Coupe, kamuflajlarını azaltmaya başladı

2021 BMW 2 Serisi Coupe, kamuflajlarını azaltmaya başladı

 

Fakat hala ince detayları göremiyoruz.

2021 BMW 2 Serisi Coupe, bir süredir sitemizin casus fotoğraflar kategorisini meşgul ediyor. Öyle ki elimizde aracın “sızıntı” olduğu iddia edilen görselleri bile mevcut. Fakat BMW mühendisleri bu gelişmelere rağmen aracın kamuflajlarını kaldırmama konusunda ısrarcı. Yine de elimize ulaşan bu videoda sahte panellerin bir kısmının ortadan kalktığını görebiliyoruz. Buna rağmen temel tasarım detaylarını anlamak neredeyse imkansız.
İlk olarak aracın arkasındaki çift çıkışlı egzoz sistemi dikkatimizi çekiyor -ki bu sistem prototipin M Performance versiyonu olduğunun işaretçisi. Kısacası prototipin, BMW’nin CLAR platformunu kullanacak nihai M modeli olmadığına inanıyoruz. Tahminlerimize göre bu aracın arkasında M240i ya da M245i logolarından birini görme fırsatımız olacak. Yeni nesil ile birlikte 3.0 litrelik turbolu motorun da hayatına devam edeceği söyleniyor.

Galeri: BMW 2 Serisi Coupe İsveç’te

C-sütunu, ızgarası, far takımı ve tamponları hala gizemini koruyan 2 Serisi Coupe’nin biraz daha yere yaklaştığını görebiliyoruz. Tabii bu değişimi, yukarıda da bahsettiğimiz M Performance türevi ile ilişkilendirmek gerek. Video içerisinde aracın kabininin bir kısmını da görme fırsatı buluyoruz. Öte yandan elimize ulaşan ilk casus fotoğraflarda zaten kabini inceleme şansına ulaşmıştık.
Bunu da oku BMW, ürün gamını daraltarak EV üretimine fon sağlayacak ⠀ Audi RS7, BMW M850i Gran Coupe ile drag yarışında BMW’nin henüz araç için bir çıkış tarihi vermediğini belirtmekte fayda var. Fakat ilk olarak giriş seviyesi modeller ve M Performance versiyonunun satışa sunulmasını bekliyoruz. M2 ise ancak yıl sonunda bizlerle olacak gibi görünüyor.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir