2021 BMW 2 Serisi, Nürburgring’in tozunu atarken görüntülendi

2021 BMW 2 Serisi, Nürburgring’in tozunu atarken görüntülendi

 

Baktığımız model “M Performance” versiyonu olabilir.

Casus fotoğrafçılarımız sayesinde 2021 BMW 2 Serisi Coupe modellerini Temmuz ayında inceleme fırsatımız olmuştu. Dikiz aynasına kadar kamuflajlanan ve sahte paneller ile gizlenen prototipler üstünde o günden günümüze pek fazla değişiklik olmamış gibi görünüyor. Automotive Mike’a ait bu yeni videoda da bol kamuflajlı prototiplerin Nürburgring turlarını izliyoruz.
Çok çevik bir araç olduğunu bir kez daha kanıtlayan 2 Serisi Coupe’nin egzoz sesi de dikkatimizi çekti. Buna ek olarak aracın kaslı ön kaputu, yere yakın hali, egzoz çıkışları ve bagaja monte spoiler’ı bu prototipin bir M Performance türevi olduğuna işaret ediyor. 

Yeni BMW 2 Serisi Coupe Casus Fotoğraflar

Yeni 2 Serisi üreticinin CLAR adını verdiği ve 3 Serisi’nin de altına yerleşen platformunu kullanacak. Aynı ağabeyi gibi 6 silindirli bir ünite kullanacak araç arkadan itişli sürüş sistemini korumaya devam edecek. İddialara göre “M240i” adını alacak bu performanslı model, 2 Serisi’nin zirvesine oynamayacak. Bildiğiniz üzere Bavyeralı üretici 2 Serisi’ni nihai bir M modeli ile tanıştıracak.
Bunu da oku Makyajlı BMW X4 M casus kameralara yansıdı BMW’nin Project Rockstar kod adlı hibrit modeli 750 bg güç üretecek Yoğun kamuflajlar BMW 2 Serisi Coupe’nin hala gidecek yolu olduğunun işaretçisi. Aracın 2021 yılından önce çıkış yapmasını beklemiyoruz. M Performance türevi ise ancak 2022 yılında bizlerle olacak gibi görünüyor.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir