2021 BMW X4 M prototipleri soğuk hava testinde yakalandı

2021 BMW X4 M prototipleri soğuk hava testinde yakalandı

 

Korkmayın, makyaj ızgarayı değiştirmiyor.

BMW, X4 M’i tanıtalı yaklaşık iki yıl oluyor. Bu iki yıl süresince modelin satışlarından memnun kalan üretici, aracı rekabette tutabilmek adına hızlı bir makyaj operasyonuna aldı. İlk görselleri geçtiğimiz yılın Eylül ayında gelen performanslı coupe model, ön ve arka kısmında ufak tefek değişiklikler yaşayacak.
Kamuflajların ardında bizi bekleyecek yenilikleri tahmin etmek epey zor. Fakat X4 M’in, BMW’nin tartışma yaratan devasa ızgara tasarımını kullanmayacağını net bir şekilde görebiliyoruz. M3 Sedan ve M4 ile hayatımıza giriş yapan bu tasarım karşımıza çıkmıyor olsa da ızgaranın buna rağmen büyüyeceği de dikkat çekiyor.

Galeri: 2021 BMW X4 M Yeni Casus Fotoğraflar

BMW’nin ön tamponda ufak tefek değişiklikler yapmasını bekliyoruz. Örneğin tamponun her iki ucunda da bulunan hava kanalları yeniden konumlandırılacaktır. Kamuflajların özellikle far takımlarını kapatıyor oluşunun da bir anlam ifade ettiğine inanıyoruz. Bu noktada bizleri yenilenen grafikler karşılayabilir. Arka kısımdaki stoplarda da benzer bir grafik değişikliğine gidilecek gibi görünüyor.
Elimize ulaşan görüntüler maalesef aracın kabinini içermiyor. Yine de BMW’nin, X4 ailesinin zirvesindeki modeli daha teknolojik hale getireceğine inanıyoruz. Yeni nesil iDrive işletim sistemleri karşımıza çıkacak ve merak edilen teknolojiler aracın içerisinde kendisine yer bulacaktır.
Bunu da oku Elektrikli BMW M modelinin 2021 yılında çıkacağı kesinleşti BMW M, eleştirilere rağmen satış rekorları kırmaya devam ediyor Kaputun altında ise BMW’nin yeni çift turbolu 3.0 litrelik motoru yerini korumaya devam edecek. M3 ve M4’te de karşımıza çıkan bu canavarın makyaj ile teknik değişimlere uğramasını beklemiyoruz. Bu da X4 M’in hala 480 bg güç ve 600 Nm tork gibi bir çıkış gücüne sahip olacağı anlamına geliyor. Competition türevi ise 513 bg güç ile karşımıza çıkacak.
BMW, X4 M’in makyajlı versiyonunu bu sene içerisinde tanıtacak.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir