2021 Cadillac CT5-V Blackwing bir kez daha görüntülendi

2021 Cadillac CT5-V Blackwing bir kez daha görüntülendi

 

Kaput altında 6.2 litrelik süperşarjlı V8 yatacak.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen Cadillac CT5, yelpazede CTS modelinin yerini almıştı ve bu sene içinde CT5-V Blackwing adında ateşli bir türeve kavuşacak. Haziran 2019’da Amerikan marka tarafından doğrulanan performans odaklı süper sedan kısa süre önce casuslarımızın objektiflerine takılmıştı. Fotoğraflarını gördüğümüz prototipin dâhil olduğu kervan, üretime hazır gövdeleriyle bu sefer de bir video ile karşımıza çıktı.
Klipteki araçlar, casuslarımıza daha önce yakalanan otomobillere çok benziyorlar. Kamuflaj, tıpkı geçen günlerde gördüğümüz gibi ön ve arka yüzü gizliyor. Kapıların alt kısmını da saklayan gizleme çalışmaları aslında Blackwing’in standart CT5 ile farklarının nerelerde olacağının ipuçlarını veriyor. Daha geniş tampon üstü hava girişleri, şişirilmiş çamurluk ve marşpiyeler, ağ formlu elemanlara sahip ön ızgara ve minik ön difüzör Blackwing’in en bariz farkları olarak öne çıkıyor.

2021 Cadillac CT5-V Blackwing casus fotoğraflar

Videoda araçların arka kısmı pek net yakalanamamış ancak hemen yukarıda görebileceğiniz casus fotoğraflarında dört çıkışlı egzoz düzeni, bagaj üstü minik spoyler ve difüzör gibi detayları seçebilmiştik. Cadillac, süper sedan modelinde GM ailesinin 6.2 litre hacimli süperşarj destekli V8’ini kullanacak gibi görünüyor. Güç değerinin tıpkı Chevrolet Camaro ZL1 gibi 650 bg dolaylarında olacağı tahmin ediliyor.
Cadillac CT5-V Blackwing haberleri 2021 Cadillac CT5-V Blackwing üretime hazır görünüyor Cadillac CT4-V ve CT5-V Blackwing manuel şanzımanla geliyor Test araçlarındaki kamuflajın azlığı, lansmanın yaklaştığına işaret ediyor. Cadillac’tan herhangi bir tarih açıklaması yok fakat marka 322 km/h sürat denemeleri ve karbon fiber destekli ön koltuklara dair ufak ipuçları paylaşmıştı.
Yeni tip koronavirüs (COVID-19) salgını dolayısıyla markalar artık lansmanlarını otomobil fuarlarında gerçekleştiremiyor ancak genel tercih, düzenlenselerdi yapılacakları tarihler şeklinde oldu. Bu yüzden kasım ayı sonunda CT5-V Blackwing ile küçük kardeşi CT4-V Blackwing’i görebiliriz.

Kaynak:

TFLnow / YouTube

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir