2021 Detroit Otomobil Fuarı, yerini 6 günlük bir festivale bırakıyor

2021 Detroit Otomobil Fuarı, yerini 6 günlük bir festivale bırakıyor

 

Özlediğimiz etkinlikler başlıyor.

2021 yılında düzenlenecek Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı, ya da bizim bildiğimiz adıyla Detroit Otomobil Fuarı, resmen iptal edildi. Fuar’ın yerini ise Motor Bella isimli 6 gün sürecek devasa bir festival alıyor. Koronavirüs salgınının Eylül ayına kadar etkilerini kaybetmesini bekleyen yetkililer, 21 – 26 Eylül tarihlerinde düzenlenecek fuarın sadece üç gününde misafirleri ağırlayacak.
Uzun süredir aynı konferans salonunda düzenlenen fuar, Motor Bella ismi ile birlikte Pontiac bölgesine taşınıyor. Bu etkinlik tamamen açık alanda gerçekleşecek ve festivalin kendisine özel bir pisti bulunacak. Ayrıca açık havanın koronavirüs salgını adına çok daha güvenli olduğunu da belirtmek gerek.
Organizatörlerin ifadelerine göre Motor Bella, “modern otomotiv fuarları ile, geleneksel kardeşlerinin arasında” köprü görevi görecek. Projenin arkasındaki isimler Motor Bella’nın tam bir festival atmosferi yaratmasını istiyor.
Bunu da oku 2021 Tokyo Otomobil Fuarı’nı da COVID-19 vurdu New York Otomobil Fuarı yeniden ertelendi! Şimdilik bu “festivalde” bizleri ne gibi sürprizlerin beklediğini bilmiyoruz. Bununla birlikte Eylül ayına kadar insanlığı tedirgin eden koronavirüs salgınının durumunu da tahmin edebilmek bir hayli güç. Yine de bizler umutlarımızı yüksek tutmayı sürdürüyoruz.
Organizatörlerden Rod Alberts, festival için şu ifadeleri kullanıyor: “Pandemi süreci insanoğlunu ve dünyayı tahmin edemeyeceğimiz şekilde etkiledi. Bu yüzden bizler de yeni ve yaratıcı yollar arayarak çalışmayı sürdürmek istiyoruz. Bu yeni etkinlik de aradığımız yaratıcılığı içeriyor. Motor Bella’da yeni nesil mobilite çözümlerini deneyimleyebilecek ve endüstriye ortak olabileceksiniz.”
 
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir