2021 Ford Bronco üretim tarihi kesinleşti

2021 Ford Bronco üretim tarihi kesinleşti

 

Ocak ayında bayilerden sipariş alımları başlayacak.

Son dönemlerde 2021 Ford Bronco’nun üretim planlarını hakkında etrafta çok söylenti dolaşıyor. Dearborn merkezli Amerikan üretici, 2021 ilkbaharında imalat ve teslimat sürecini başlatmak istiyordu ancak duyduğumuz kadarıyla planlar yaz aylarına kaydırılmış. Bronco6G.com’dan gelen haberde Ford, orijinal planını çok kaydırmadan mayıs ayında yürürlüğe koyacak.
Yeni bilgilerde bu sefer kesin bir tarih de var: 3 Mayıs 2021. Bu durumda Ford, off-road kabiliyetleriyle öne çıkan SUV modelini banda çıkardıktan kısa bir süre sonra -tahminen haziran sonunda- bayilere gönderebilecek. Bronco6G’ye göre Ford, 19 Ocak 2021’de bayilerden sipariş alımına başlayacak. Bundan iki ay sonra da (18 Mart 2021) üretim planı parça ve opsiyon uygunluğuna göre düzenlenecek.

Galeri: 2021 Ford Bronco

Koronavirüs salgını dolayısıyla tedarikçilerde yaşanan sorunlardan ötürü gecikmeler yaşayan Ford Bronco’da en öne çıkan problem, tavan parçaları gibi görünüyor. Mavi Oval, bu sorun için müşterilerine aksesuar, servis ve bakım hizmetlerinde kullanılabilecek 300 $ değerinde hediye çeki vermeyi planlıyor. Bildiğiniz gibi Amerika Birleşik Devletleri’nde model yılları haziran ayı itibarıyla bir sonraki seneye kayıyor. Ford, bu konuda müşterilerini bilgilendirmiş.
Ford Bronco’dan haberler 2021 Ford Bronco üretimi tavan dolayısıyla gecikiyormuş Ford şimdiden 190.000 adet Bronco siparişi aldığını açıkladı Jeep Wrangler rakibi modele dair büyük bir bekleyiş var. Ford, standart paketin yanı sıra bolca aksesuar ve opsiyon sunarak Amerikan rakibinden müşteri çalmayı hedefliyor. Ayrıca, gelişimi süren Warthog versiyonunu da unutmamak lazım.
Casus fotoğraflarıyla birlikte gelen bilgilere göre Bronco Warthog, süspansiyon sistemini F-150 Raptor’dan, motorunu ise Explorer ST’den (400 bg güç, 536 Nm sunan 3.0 litrelik çift turbolu EcoBoost V6) alacak.

Kaynak:

Bronco6G.com

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir