2021 Ford Bronco Warthog bu kez şehir içerisinde görüntülendi

2021 Ford Bronco Warthog bu kez şehir içerisinde görüntülendi

 

Aracın lansman tarihi hakkında net bir açıklama yok.

Ford’un bir süredir arazi odaklı Bronco türevi olacak Warthog üzerinde çalıştığını biliyoruz. Bizim “Warthog” olarak tanımladığımız bu gizemli modelin ismi henüz belli olmasa da kendisi hakkında elimizde az da olsa yeni detaylar mevcut. Bu casus video sayesinde tekrar inceleme fırsatı bulduğumuz arazi canavarı, Amerikan off-road tutkunlarının uğrak noktası olan Utah’ın Moab şehrine inmiş.
37 inçlik devasa jantlara sahip olacak modelin F-150 Raptor’a ait süspansiyonlara sahip olduğu görülebiliyor. Hala motor seçeneği hakkında net bir açıklama gelmedi. Öte yandan Ford’un daha önce Bronco’nun V8 motora sahip olmayacağını açıkladığını hatırlatmakta fayda var. Yani mantığa en yatkın gelen seçenek çift turbolu 3.0 litrelik V6 motorun bir türevi oluyor. Explorer ST’de 400 beygir gücü aşan bir çıkışa sahip olan motor, 563 Nm de tork üretebiliyor.
Bunu da oku Ford Puma ve Fiesta’nın hibrit versiyonları yeni bir şanzıman kazandı Ford, 2030’dan itibaren sadece elektrikli binek araç satışı yapacak Yoğun şekilde kamuflajlanmış model, yakından çekilen görüntülerde geniş çamurluklarını da ele veriyor. Bronco’nun Sasquatch Package isimli versiyonunun da üstüne çıkacak olan Warthog, arazi kapasitesi çok daha yüksek bir model olacak.
Yukarıda da belirttiğimiz gibi Ford, Bronco Warthog’un çıkış tarihi hakkında bir açıklama yapmadı. Fakat Bronco ailesinin üretim tarihinin bahar aylarından yaz aylarına alındığını biliyoruz. Bu da markanın Mayıs ayından önce siparişleri tekrar açmayacağı anlamına geliyor. Sasquatch versiyonları için 2022 tarihini veren Ford, Bronco Warthog’u da 2023’ten önce sahiplerine teslim edemeyecek gibi görünüyor.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir