2021 Ford Expedition Hybrid, ilk kez görüntülendi

2021 Ford Expedition Hybrid, ilk kez görüntülendi

 

Elektrikli SUV’ye merhaba deyin.

Ford, yeni nesline kavuşturmaya hazırlandığı F-150’nin ardından tüm SUV ürünlerinde de ciddi değişimler yapmayı planlıyor. Bu metamorfoz sürecinin ilk üyesi yeni nesil Ford Expedition olacak. İlk görüntüleri bir .com okuyucusu tarafından paylaşılan model, bu kez hibrit türevi ile karşımızda.
Casuslarımızın test edilirken görüntülediği bu modelin, Expedition’ın elektrikli versiyonu olduğuna inanıyoruz. Dürüst olmak gerekirse aracın yoğun kamuflajı bu detayları anlamamızın önüne geçiyor. Fakat casuslarımız fotoğrafların yanında bir de not iletmiş.

Galeri: 2021 Ford Expedition Hybrid Casus Fotoğraflar

Fotoğrafçıların ifadelerine göre aracın sesi kendisini ele vermiş. Tabii ki biz sabit görsellerden bu şansa erişemiyoruz. Aynı F-150 gibi yeni nesil Expedition’ın da PowerBoost V6 kurulumu ile geleceği söyleniyor. Bu da aracın çift turbolu 3.5 litrelik EcoBoost V6 ünitesi ile bir elektrikli motoru kombine edeceği anlamına geliyor. F-150’de bu ünite 440 bg güç ve 773 Nm tork üretebilecek.
Kabinde ise detaylı değişimler bekliyoruz. Yeni nesil Expedition modern otomobil dünyasının gerektirdiği yenilikler ile birlikte gelecektir. Daha büyük bir bilgi eğlence sistemi ve teknolojik donanımlar karşımıza çıkacak detaylar arasında olacak.
Bunu da oku Yeni Ford F-150, manyetik boya ile gelebilir mi? Yeni Ford Transit/Tourneo Custom ilk kez görüntülendi! Yeni nesil Expedition’ın 2021 yılında çıkış yapmasını bekliyoruz. Henüz kesin bir çıkış tarihi olmasa da aracın makyajlı Lincoln Navigator ile birlikte tanıtılacağı açıklanmıştı. Yıl içerisinde hibrit Expedition hakkında yeni detaylar öğrenme fırsatımız da olacak.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir