2021 Ford Expedition Timberline, kamuflajları azaltmış

2021 Ford Expedition Timberline, kamuflajları azaltmış

 

Hiç de fena durmuyor.

Güncel Ford Expedition, 2017 yılında çıkış yapmıştı. Günümüzün hızla değişen otomobil dünyasında artık yaşını göstermeye başlayan model, yakın zamanda bir makyaj operasyonundan geçecek. Şimdiye dek sadece bir kez görüntüleyebildiğimiz model hakkındaki yorumlarımızı o zaman sizlerle paylaşmıştık. Bugün yine karşımıza çıkan model, kamuflajları en aza indirgemiş durumda.
Öncelikle fotoğraflarda çok daha arazi odaklı olan Timberline versiyonuna bakıyor olduğumuzu belirtelim. Standart versiyondan farklı bir ızgara giyen model, ön yüzündeki detayları F-150’den almış gibi görünüyor. Arada Ford Explorer Timberline detaylarına da rastladığımız model, arazi konusunda kabiliyetli olacağının da sinyallerini veriyor.

Galeri: 2021 Ford Expedition Timberline Yeni Casus Fotoğraflar

Geniş arazi lastikleri ile de duruşunu sertleştiren bu özel Expedition versiyonu, sürüş yüksekliğini de artırmış gibi. Bu da süspansiyonların ufak tefek değişimler yaşadığı anlamına geliyor.
Kaputunun altında herhangi bir değişiklik yaşamasını beklemediğimiz model, çift turbolu 3.5 litrelik V6 motoru kullanmayı sürdürecek. 375-400 bg güç arasında çıkış gücü seçeneklerine sahip olan model, standart olarak 10 ileri vitesli otomatik şanzıman ile gelecek. İddialara göre makyaj operasyonu beraberinde bir hibrit sistem daha getirecek.
Bunu da oku Ford F-150 Lightning, şimdiden 20.000 sipariş aldı ⠀ Ford Bronco, Hell’s Gate’de arazi kabiliyetlerini sergiliyor
Expedition Timberline’ın kamuflajlarını azaltıyor oluşu, lansmanın yaklaştığının habercisi. 2022 yılında satışa sunulmasını beklediğimiz araç bu yaz ya da sonbahar aylarında resmi olarak tanıtılacak.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir