2021 Genesis GV70 prototipleri yakından görüntülendi

2021 Genesis GV70 prototipleri yakından görüntülendi

 

Taşınma esnasında casuslara yakalandılar.

Hyundai, premium markasının ürün gamını bir crossover ile genişletmeye hazırlanıyor. Tucson’un “havalı” kardeşi olacak GV70, direkt olarak BMW X3’e rakip olmaya geliyor. Geçtiğimiz ay başlayan teaser kampanyalarının ardından Kasım ayında tanıtılacağı söylentilerini duyduğumuz model, yeni casus video ile karşımızda.
Amerika’da bir taşıyıcının arkasında iki farklı prototip görüntülemeyi başaran casuslar, bu iki modelin birbirinden farklı versiyonlar olduğunu da keşfetmiş. Araçlardan biri Alfa Romeo Stelvio’da bulunan geniş egzozları kullanırken, diğeri çok daha standart bir egzoz sistemine sahip.

Genesis GV70 Casus Fotoğrafları

Stelvio tarzı geniş ve yuvarlak egzozları kullanan aracın 19 inçlik alaşım jantları da modelin, hemen önünde bulunan kardeşinden daha pahalı olduğu anlamına geliyor. Bu sebeple arkadaki modelin 3.5T versiyonu, öndekinin ise 2.5T türevi olduğuna inanıyoruz.
İki versiyonu da iyice kamuflajlamayı ihmal etmeyen Genesis mühendisleri, aracı üretim haline getirmiş gibi görünüyor. Genel hatları ile Güney Koreli markanın dinamik tasarım dilini temsil eden GV70, çok daha agresif görünen yapısı ile kendini diğer modellerden ayıracak.
Bunu da oku Genesis GV70, Avrupa’da görüntülendi! 2021 Genesis G70 drift modu ve yeni yüzüyle geldi Hala kabinini net bir şekilde inceleyemediğimiz modelin parçalarını makyajlı G70’ten alacağına inanıyoruz. Genesis’in sedan modelinde yaptığı düzenlemeleri hatırlatmak adına aşağıya aracın görüntülerini de bıraktık.

2021 Genesis G70 (makyaj)

SUV ve crossover trendinin artarak yükseldiği pazara cevap niteliği taşıyacak olan GV70, GV80’den daha küçük bir model arayanların yardımına koşacak. Aracın önümüzdeki ay tanıtılması bekleniyor.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir