2021 GMC Sierra 1500 Denali’den ilk casus fotoğraflar geldi

2021 GMC Sierra 1500 Denali’den ilk casus fotoğraflar geldi

 

Super Cruise ile birlikte gelecek.

2021 yılı için makyajlanacak GMC Sierra 1500’den ilk casus fotoğraflar geldi. Krom cam çerçeveleri, kapı kolları ve dikiz aynası kapak detayları sayesinde baktığımız prototipin, ailenin zirvesindeki Denali modeli olduğuna inanıyoruz.
GMC, geliştirme aşamasında olduğu aracını yoğun şekilde kamuflajlayarak bize zorluk çıkarmış. Oldukça iyi gizlenen modelin ön kısmındaki LED gündüz ışıklarının ise bu kez tüm yüz boyunca uzanacağına inanıyoruz.

Galeri: 2021 GMC Sierra 1500 Denali Casus Fotoğraflar

Kamuflajların altında kalan ızgaranın tasarımı da bir nebze belli oluyor. Fakat şimdilik GMC mühendislerinin bu tasarımı bizleri kandırmak için kullandığına inanıyoruz. Fakat şimdilik net bir şey söylemek oldukça zor.
Arka kısımda yaşanacak tasarım değişikliği ise koca bir soru işareti. Stop takımları ve tampon üzerinde bazı değişiklikler yaşanacaktır. Ayrıca markanın Multipro adını verdiği kapak da korunacak gibi görünüyor.
Bunu da oku GMC Hummer EV, “rakiplerine bakılmadan” geliştirilmiş GMC Hummer’ın SUV versiyonu böyle mi görünecek? Elimize ulaşan bu fotoğraflarda aracın kabini ile ilgili görüntüler bulunmuyor. Öt yandan GMC, aracın Super Cruise sürüş asistanı sistemi ile geleceğini doğrulamıştı. Bu sistem sayesinde eller kullanılmadan çekiş bile yapılabilecek.
2021 model Sierra önümüzdeki yılın ortalarında karşımıza çıkacaktır.
 
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir