2021 Honda Civic Hatchback bir kez daha yakalandı

2021 Honda Civic Hatchback bir kez daha yakalandı

 

Eğimli tavan çizgisi göze hoş geliyor.

Yeni nesil Honda Civic Hatchback, Almanya yollarında test yaparken casus fotoğrafçılarımıza yakalandı. Daha önce gördüğümüz prototip gibi yoğun kamuflaj içeren Japon kompakt hatch’in gizleme çalışmaları ortadan kalktığında nasıl görüneceğini zaten sızdırılan patent görselleri sayesinde öğrenmiştik.
Tıpkı FC ve FK kasa kodlarıyla satılan güncel nesilde olduğu gibi, on birinci jenerasyonda da Civic Hatchback C sütununa kadar sedan kardeşiyle büyük oranda aynı olacak. Bu bölümden sonra 5 kapılı modelde daha akıcı ve şık bir dizayn görüyoruz.

Galeri: 2021 Honda Civic Hatchback casus fotoğraflar

Geniş bagaj kapağının yaptığı dik açı, 2021 Honda Civic Hatchback’e biraz daha Skoda Octavia tarzında liftback havası katmış. Belki de Honda, Mk11’de coupé gövde tipini sunmayacağı için HB modelde bu versiyonun müşterilerine de cevap vermek istemiş olabilir.
2021 Honda Civic Hatchback casus fotoğraf Honda Civic 11.Jenerasyon Tasarım Patenti Kamuflaj dolayısıyla doğrulayamasak da stop lambaları, patent görsellerine bakılırsa en azından üst kısımlarında boydan boya uzanacak. Ayrıca güncel nesilde sedan ve hatchback versiyonlarında neredeyse aynı olan stop dizaynı da on birinci jenerasyonda birbirinden biraz daha ayrılacak gibi duruyor.
Kabinde ise Civic Hatchback ve Civic Sedan hem tasarımlarını hem de teknolojilerini paylaşacaklar. 9″ boyutlu multimedya ekranı ve tamamen dijital gösterge paneli ile modernlikte vites arttırmaya çalışan Honda ekibi, genel olarak konsolda sade bir dizayn kullanmış.
2021 Honda Civic casus fotoğrafları 2021 Honda Civic Hatchback’ten ilk casus fotoğraflar geldi! ⠀ 2020 Honda Civic modelleri test esnasında yakalandı 2021 Honda Civic Sedan’ın prototip versiyonunun lansmanında marka, detaylara girmeden yeni modellerde “bir dizi yeni aktif ve pasif güvenlik sistemine yer vereceğini” duyurmuştu. Anlayacağınız Honda Sensing paketinin kapsamı biraz daha genişleyecek.
Yeni Honda Civic ailesi ilkbaharda yüzünü gösterecek. Japon marka Civic Sedan’da Si versiyonunu sunacak ve muhtemelen Civic Hatchback’te de Sport paketi benzer güçle piyasaya sürülecek. Casus fotoğraflarını gördüğümüz yeni Type R ise standart modellerden bir süre sonra aileye katılacaktır.

Kaynak:

CarPix

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir