2021 Honda Civic Sedan %99 böyle görünecek

2021 Honda Civic Sedan %99 böyle görünecek

 

Patent görüntülerini bu sefer de tasarım ekibi yorumladı.

GeçtiÄŸimiz ay sızdırılan patent görselleri dolayısıyla tabiri caizse “gayriresmi lansmanı” yapılan Honda Civic Sedan ve Honda Civic HB o dönemden beridir birçok kiÅŸi tarafından yorumlanıyor. Civic XI forumunun ortaya çıkardığı patent görselleri, normalde 2021’de gelecek on birinci nesil Honda Civic hakkında erkenden fikir sahibi olmamızı saÄŸladı ancak ortada hâlâ resmi bir ÅŸey yok.
.com tasarım ekibi de yeni Honda Civic’i yorumlayanlar kervanına katıldı ve bir dizi renk seçeneÄŸiyle Mk11 Civic Sedan’ın nasıl görünebileceÄŸini hayal etti.

2021 Honda Civic Sedan render

2015 sonunda tanıtılıp 2016’da yollara çıkan onuncu jenerasyon Civic’le kıyaslandığında görece sakin kalacağı aÅŸikâr olan yeni Civic, nesil deÄŸiÅŸiminde daha çok aÄŸabeylerinin yolunu izlemeye baÅŸlamış. Kısa süre önce makyajlanan Honda Accord ve hibrit motorlu Insight modellerinden izler taşıyan araçta form olarak büyüse de hatırı sayılır kısmı tampona ayrılan ön ızgara ve far düzeni bunun en net görüldüğü bölüm.
Patent görselleri temel alınsa da tasarım ekibimiz araçta sunulabilecek yeni jantlar, sunroof, krom süslemeler, ayrık hava girişine sahip alt ızgaradaki renk geçişleri gibi detaylara da yer vermişler.
2021 Honda Civic tasarım çalışmaları Yeni nesil Honda Civic Type R için ilk hayali tasarım geldi! 2021 Honda Civic Sedan böyle mi görünecek? Her ne kadar patent görselleri düşünüldüğünde göze çok mantıklı gelse de Honda Civic’in tam olarak nasıl görüneceÄŸi sorusunun cevabı için 2021’in ilkbahar aylarını beklemek gerekecek. Burada gövde renginde hayal edilen burun bölümü belki de tıpkı Accord gibi siyah renkte gelebilir örneÄŸin.
Önümüzdeki senenin ortasına doÄŸru hatchback gövde tipiyle birlikte yüzünü gösterecek olan Mk11 Honda Civic Sedan’da maalesef iki kapılı coupe sunulmayacak. Zaman içinde aile performans odaklı Si ve Type R’ın geliÅŸiyle geniÅŸleyecek.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir