2021 Hyundai Bayon’dan dikkat çekici yeni teaser’lar geldi!

2021 Hyundai Bayon’dan dikkat çekici yeni teaser’lar geldi!

 

Daha dinamik, daha hareketli ve stil sahibi bir Kona için…

Hyundai, tasarım anlamında son dönemlerde kendini geliştirmeyi başaran nadir markalar arasında. Ülkemize de son sürat giriş yapan Kona ailesi, markanın “Sensuous Sportiness” adını verdiği yeni tasarım dilinin son ürünü oldu. Fakat Avrupa’ya özel Bayon modeli, bu tasarım dilini yeni bir seviyeye taşımak adına Hyundai’ın en önemli silahlarından biri olacak.
Hyundai Assan’ın İzmit’teki tesisinde üretilecek bu modelin tasarımını içeren yeni teaser’lar paylaşıldı. Aracın büyük bir kısmını karanlıkta bırakan teaser’lar, genel anlamda Bayon’un tasarımını incelememize olanak sağlıyor. Ön kısımda ızgaranın üzerine geniş bir hat çeken Hyundai tasarımcıları, bu hattın iki tarafına da LED gündüz farlarını yerleştirmiş. Fotoğraflar bizi yanıltmıyorsa aracın panjuru da beklediğimizden büyük olacak. Bu detaylar Bayon’un geniş görünmesini sağlayacak.

Galeri: 2021 Hyundai Bayon Yeni Teaser’lar

Crossover modelin teknik detaylarına girmekten çekinen Güney Koreli üretici, bu noktada bizlerle pek fazla bilgi paylaşmadı. Öte yandan Bayon’u giriş seviyesi olarak planlayan markanın aracı yüksek teknolojiler ile donatmasını beklemiyoruz. Yani kaputun altında üç silindirli bir ünite bizleri karşılayabilir. Modelin standart olarak önden çekişli kurulum ile geleceği söyleniyor. AWD sürüş ise opsiyon listesinde karşımıza çıkacaktır.
Bunu da oku ⠀ Hyundai Kona N’den yeni teaser geldi Hyundai, dizel motor geliştirmeyi bırakıyor! Hyundai’ın yeni modeli Ford Puma ve Toyota Yaris Cross gibi modellerin rakibi olacak. i20’yi taban alacağına inandığımız model, hatchback kardeşinin aksine bir “N” versiyonuna kavuşmayacak gibi görünüyor.
Giriş seviyesi Hyundai Bayon, 2021 yılının ilk yarısı içerisinde bizlerle olacak. Hyundai’ın teaser kampanyasına resmen başladığı otomobil birkaç hafta içerisinde de resmen tanıtılacaktır.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir