2021 Hyundai Elantra N teaser’larına yakından bakın!

2021 Hyundai Elantra N teaser’larına yakından bakın!

 

Performanslı modelin en net görüntüleri.

Hyundai, sözünü verdiği gibi “N” kanadını güçlendirmeyi sürdürüyor. Güney Koreli markanın adeta bir kimlik değişimi geçirmesini sağlayacak N kanadının yeni üyeleri Tucson N Line ve Elantra N’den ilk teaser’lar geldi. 
Teaser’ların asıl odağı Tucson N Line olsa da kampanyanın ikinci ayağında bizleri kamuflajlı Elantra N prototipleri karşılıyor. Yine de test aracını dikkatli inceleyerek standart model ile N versiyonu arasındaki farkların bir kısmını görebiliyoruz. Örneğin N logolu aracın ön yüzündeki hava kanalları büyümüş ve genel anlamda çok daha farklı görünüyor. Arka kısımda ise casus fotoğraflarda da gördüğümüz çift çıkışlı egzoz sistemi ve arka spoiler bizleri karşılıyor.
Tahmin edebileceğiniz gibi nihai N modeli, N Line versiyonundan performans anlamında da daha güçlü olacak. Şimdilik aracın kullanacağı güç ünitesi netleşmemiş olsa da iddialar 280 bg güç üretebilen 2.0 litrelik dört silindirli motora işaret ediyor. Üretilen bu güç ise ya Veloster N’deki 8 ileri vitesli çift kavramalı şanzıman ile ya da 6 ileri vitesli manuel şanzıman ile ön tekerlere iletilecek.
Bunu da oku ⠀ Drag: Hyundai Tucson vs Citroen C5 Aircross ⠀ Hyundai’nin ilk otomobili ve ilk SUV’sini görün! 280 bg güç kulağa pek doyurucu gelmiyor olsa da Elantra’nın ağırlığı ve boyutlarını göz önünde bulundurmak gerek. Bununla birlikte eğer iddialar doğru ise N logosu N Line’a göre yaklaşık 75 bg güç daha güçlü olacak. Aracın 2020 yılı bitmeden karşımıza çıkmasını bekliyoruz.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir