2021 Hyundai Ioniq 5’ten aksiyon dolu bir ipucu videosu geldi

2021 Hyundai Ioniq 5’ten aksiyon dolu bir ipucu videosu geldi

 

Şubat ayını iple çekiyoruz.

Hyundai’ın yeni nesil elektrikli ailesi olacak Ioniq isminin ilk modelini görmemize artık haftalar kaldı. Ioniq 5 isimli model, Şubat ayının ortalarında karşımıza çıkacak. Modelin teaser kampanyasına son hızıyla devam eden üretici, bu kez karşımıza ilginç bir reklam ile çıktı.
Güney Koreli markanın YouTube hesabında yayınlanan bu videoda aksiyon dolu 43 saniye bizleri bekliyor. Fakat teaser içerisinde sadece Ioniq 5’i değil, Telluride ve yeni Sonata gibi görünen bir model ile de karşılaşıyoruz. Videonun sonunda ortaya çıkan Ioniq 5, çarpıcı far takımları ve ekranda beliren “dünyaya hareket kazandırmanın zamanı geldi” sloganı ile içimizi kıpır kıpır ediyor.

Galeri: 2021 Hyundai Ioniq 5 Yeni Teaser (İpucu) Görüntüleri

Ay başında Hyundai, bahsi geçen far tasarımının detaylarını da bizlerle paylaşmıştı. “Parametric Pixels” adı verilen bu tasarım detayı, gerçekten adını en ufak dijital birimlerden alıyor. Üretici, yaptığı açıklamada yeni nesil kaput tasarımını da detaylandırmıştı. Bu tasarım aracın aerodinamiğini artırarak elektrikli otomobillerin ihtiyaç duyduğu ekstra menzilin önünü açıyordu.
Concept 45 isimli şov aracı ile tasarımını paylaşacak ilk elektrikli Ioniq modeli, E-GMP platformunu kullanacak. Çoğu elektrikli otomobilde gördüğümüz gibi bataryalarını aracın altına konumlandıracak Ioniq 5, standart olarak çift motorlu bir kurulum ile gelebilir. Hızlı şarj desteği sunacak modelin 0-100 km/sa hızlanmasını da 5 saniyenin altında tamamlaması bekleniyor.
Bunu da oku Hyundai Ioniq 5’in sızıntı görüntüleri elimize ulaştı! Hyundai’ın elektrikli sedanı Ioniq 6 nasıl görünecek? Çarpıcı tasarımı ve kulağa doyurucu gelen performansı ile Ioniq 5, bu yılın merakla beklenen modellerinden biri. Şubat ayındaki lansmanı kaçırmamak için sitemizi ve Telegram hesabımızı takipte kalmayı unutmayın.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir