2021 Hyundai Ioniq 5’ten ilk teaser geldi

2021 Hyundai Ioniq 5’ten ilk teaser geldi

 

2021 yılının ilk günlerinde bizlerle olacak.

Hyundai’ın, Ioniq ismini bir yan markaya dönüştürdüğünü daha önce sizlerle paylaşmıştık. Bu elektrikli ailenin ilk üyesi olacak Ioniq 5, geçtiğimiz yıl Frankfurt Otomobil Fuarı’nda tanıtılan 45 Concept’in üretim versiyonu olarak tanımlanıyor. Güney Koreli marka, tanıtımına hazırlandığı gizemli modelin ilk teaser’ını bizlerle paylaştı.
Hyundai, yayınladığı 30 saniyelik video içerisinde Ioniq 5’in 2021 yılının ilk günlerinde bizlerle olacağını ifade ediyor. Aracı teaser içerisinde göremiyor olsak da tamamen elektrikli modelin üreticinin E-GMP adını verdiği platformu kullanacağını biliyoruz.

Galeri: Hyundai 45 Koncept

Yaşam için ekstra güç anlamına gelen “Extra Power for Life” sloganı, Ioniq 5’in çift yönlü şarj kapasitesine işaret ediyor gibi görünüyor. Sloganın göründüğü sahnede, batarya yüzdesinin arttığını da görüyoruz. Bu da Ioniq 5 ile farklı elektronik cihazları şarj edebileceğimiz anlamına geliyor.
“Extra Time for You” yani sizin için ekstra zaman ifadeleri ise aracın hızlı şarj yeteneklerine sinsi bir gönderme olmuş. E-GMP platformunun 350 kW’lık hızlı şarj desteği ile geleceğini açıklayan Hyundai, bu kapasitedeki şarj istasyonlarını Avrupa’nın her köşesine yerleştirecek.
Bunu da oku 2021 Hyundai Tucson 3 kapılı olarak hayal edilmiş! Yeni 2021 Hyundai Tucson’un tüm teknik özellikleri belli oldu! 350 kW’lık şarj desteği, E-GMP platformunu kullanacak EV modellerin 18 dakikada yüzde 80 oranında şarj doluluğuna ulaşmasını sağlayacak. Sadece beş dakikalık şarj bile kullanıcıya 100 kilometrelik menzil desteği sağlayacak.
Hyundai’ın Ioniq ailesinin ikinci üyesi olacak Ioniq 6 sedan ise ancak 2022 yılında karşımıza çıkmış olacak. Bu modelin de Porphecy konseptinin üretim versiyonu olacağını belirtelim.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir