2021 Hyundai Tucson N Line resmiyete kavuştu!

2021 Hyundai Tucson N Line resmiyete kavuştu!

 

İlk resmi teaser yayınlandı.

Hyundai, tasarım anlamında adeta evrim geçiren yeni Tucson’u Eylül ayında tanıtmıştı. Hatta .com Türkiye ekibi olarak modelin yeni tasarımını detaylı incelediğimiz videomuza buradan ulaşabilirsiniz. Fakat Güney Koreli üretici, ürün gamı için önem teşkil eden Tucson’un sadece tasarımını yenilemek ile kalmayacak. Hyundai, modelin performanslı N Line versiyonunun da yolda olduğunu resmen doğruladı.
Şimdilik maalesef model hakkında elimizde net bir bilgi bulunmuyor. Fakat yayınlanan iki teaser görüntüde aracın uğrayacağı değişimlere ufak bir bakış atabiliyoruz. Örneğin modelin ön yüzünün daha alçakta durduğu ve far takımlarında ufak değişimler yaşandığı dikkatimizi çekiyor. Arka kısımda ise gözlerimiz direkt olarak öne çıkan difizöre ve egzoz çıkışlarına gitti.

Hyundai Elantra N ve Tucson N Line Teaser Görüntüler

Derinin altında yaşanacak değişimler için ise şimdilik kesin bir şey söylemek neredeyse imkansız. Fakat dedikodu kazanına göre N Line logosu Tucson’a hibrit ve 290 bg gücünde bir ünite ekleyecek. Bildiğiniz üzere standart Tucson hibrit, 230 bg güç üretebiliyor.
Teaser’ın geri kalan kısmında ise Elantra N’i görme şansı buluyoruz. Yayınlanan fotoğraflardan birinde ise üreticinin hala üzerindeki örtüyü kaldırmadığı iki SUV modeli daha dikkat çekiyor. Resmi açıklamaya göre bu modeller 2022 yılına kadar karşımıza çıkmış olacak.
Bunu da oku ⠀ Drag: Hyundai Tucson vs Citroen C5 Aircross ⠀ Hyundai’nin ilk otomobili ve ilk SUV’sini görün! Bu modellerin ilkinin Kona N Line olduğuna büyük oranda eminiz. Fakat meslektaşlarımızın iddialarına göre ikinci örtünün altında Palisade ailesinin yeni üyesi bulunuyor.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir