2021 Infiniti QX60’ın kabininin detayları ortaya çıktı

2021 Infiniti QX60’ın kabininin detayları ortaya çıktı

 

Daha geniş bir dokunmatik ekran geliyor.

Eylül ayının sonunda bir QX60 prototipi olan QX60 Monograph’ı yakından inceleme fırsatı bulmuştuk. Fakat o gün Infiniti aracın kapılarını kilitlediği gibi camları da karartarak kabin hakkındaki soru işaretlerimizi gidermemize engel olmuştu. Bugün elimize ulaşan casus fotoğraflar sayesinde ise QX60’ın kabininin gizemini çözüyoruz.
Bildiğiniz üzere aracın kabini daha önce sızdırılan görüntülerle ortaya çıkmıştı. Casus fotoğraflar sayesinde daha önce sızdırılan fotoğrafların gerçekliği de ortaya çıkmış oluyor. Sızdırılan görüntülerde gördüğümüz devasa dokunmatik ekran, prototiplerin içerisinde de kendine yer bulmuş. Fiziksel tuşlar kullanmaya devam eden aracın gösterge paneli kapatılmış olsa da dijital bir tasarım beklemek yanlış olmaz.

2021 Infiniti QX60 Kabin Casus Fotoğraflar

Aracın dış tasarımını da görüntülemeyi başaran casuslarımız sayesinde modelin, konsept versiyonundan farklarını da görebiliyoruz. Örneğin Monograph’ta gördüğümüz agresif arka kısım ve açılır/kapanır kapı kolları standart modelde bulunmayacak gibi duruyor. Yine de yoğun kamuflajlar nedeniyle bazı detayları inceleme fırsatı bulamıyoruz.
Güç seçenekleri de koca bir soru işareti olan aracın 3.5 litrelik V6 motoru kullanmaya devam edeceği iddia ediliyor. Dedikodu kazanındaki söylentilere göre QX50’de bulunan 2.0 litrelik motor da seçenekler arasında kendine yer bulacak.
Bunu da oku 2021 Infiniti QX60’ın kabini görüntülendi ⠀ Infiniti QX60 Monograph prototipi, yeni nesil QX60’a ışık tutuyor! Şimdilik QX60’ın resmi çıkış tarihi belli olmadı fakat biz SUV’yi 2021 yılının ilk çeyreğinde görebileceğimize inanıyoruz.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir