2021 Jeep Compass kasımda geliyor

2021 Jeep Compass kasımda geliyor

 

Hem içeride hem dışarıda yenilikler planlanıyor.

Ay başında casus fotoğrafçılara yakalanan 2021 Jeep Compass, kamuflajı önceki prototiplere göre bir hayli azaltmıştı. Mopar Insiders’ın haberine göre bunun sebebi, Amerikan markanın makyajlı modeli önümüzdeki ay Guangzhou Uluslararası Otomobil Fuarı’nda tanıtmaya hazırlanması.
22 Kasım’da başlayacak etkinlikte sergileneceği belirtilen Compass’ın ufak tasarım güncellemeleri görmesi bekleniyor. Son casus fotoğraflarında alıştığımız 7 parçalı ön ızgaranın çevresindeki farların daha ince olduğu görülüyordu. Arka bölümde ise tampon ve difüzörün elden geçirileceği düşünülüyor. Stop lambalarının grafikleri ya da formu da değişebilir.

Makyajlı Jeep Compass Casus Fotoğraflar

Kabine ait fotoğraflarda ise aracın yeni bir konsol tasarımı ve yeni multimedya sistemi ile donatılacağına dair ipuçları vardı fakat model yılı güncellemesi ile en güncel UConnect’e kavuşan Compass’lardan sadece birkaç ay sonra Jeep’in böyle bir değişikliğe gidip gitmeyeceğini bilemiyoruz. Belki de Jeep, daha dün tanıtılan makyajlı FIAT Egea’daki 10″ bilgi eğlence sistemine geçiş yapmaya hazırlanıyordur.
Güncel modelde sunulan motor yelpazesinin ise değişmesi beklenmiyor. Aileye yeni katılan 1.3 GSE motorun plug-in hibrit ve standart versiyonlarına 1.6 dizel motor eşlik edecektir. 1.4 MultiAir ünite makyaj ile satıştan çekilebilir. Bu durumda 9 ileri otomatik şanzıman ve dört çeker kombinasyonu ülkemizde satılmayabilir. Mopar Insiders araçların 2022 model yılında satışa sunulacağını söylüyor ki bu da aracın 2021’in ikinci yarısında yollarda olacağına işaret ediyor.
Jeep Compass haberleri Jeep Compass 4xe Türkiye’de satışa sunuldu Makyajlı Jeep Compass prototipleri kamuflajlarını atmaya başladı

Kaynak:

Mopar Insiders

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir