2021 Kia Niro prototipleri ilk kez görüntülendi

2021 Kia Niro prototipleri ilk kez görüntülendi

 

Habaniro konseptini hatırlıyor musunuz?

Kia, geçtiğimiz yıl makyaj operasyonundan geçirdiği Niro’yu yeni nesline taşımaya hazırlanıyor. Otomotiv endüstrisinin oldukça hızlı değişen trendlerine ayak uydurmak isteyen Güney Koreli marka, şimdiden yeni nesil Niro prototiplerinin test sürüşlerine başlamış durumda. Elimize ulaşan yeni fotoğraflarda da bu prototipleri yakından inceleme fırsatı buluyoruz.
Yoğun kamuflajla adeta tüm gövdesi gizlenen araç, çok ciddi değişimler geçireceğinin ipuçlarını veriyor. Bu noktada en çok dikkat çeken şey, mühendislerin C-sütununu saklama ihtiyacı hissetmemiş olması. Daha sportif bir görünüm ile geleceği her halinden belli olan yeni Niro, yüzünde de tanıdık değişimler yaşayacak. Hatta aracının burnunun, 2019 yılında tanıtılan Habaniro konseptine benzeyeceğine inanıyoruz.

Galeri: 2021 Kia Niro İlk Casus Fotoğraflar

Konsept modelin tasarımı arka kısımda kendisini daha çok gösteriyor. Aracın kamuflajları arasından görülebilen “bumerang” şeklindeki stopları dikkat çekici. Bu kısımda dikkat çekici değişimlerin yaşanacağına inanıyoruz fakat Kia’nın sahte paneller ile bizleri kandırıyor olması da mümkün.
Şimdilik Niro’nun kabini hakkında en ufak bir bilgi yok. Elimizdeki casus fotoğraflara yakınlaştığımızda ise bizleri sadece kamuflajlar karşılıyor. Yine de Niro’nun tablet tipi bilgi eğlence sistemine veda edeceğine inanıyoruz. Makyaj operasyonunun ardından da kabininde değişimler yaşayan aracı, “çağ dışı” olarak nitelendirmek mümkün değil. Yine de Güney Koreli üretici aracı bolca teknolojiye kavuşturarak piyasaya sürecektir.
Bunu da oku ⠀ Kia Carnival Hi-Limousine’in kabini dudaklarınızı uçuklatacak ⠀ Yeni nesil KIA Cadenza / K7 kameralara yakalandı Kia, yeni nesil Niro’nun tanıtımı ile ilgili net bir tarih de paylaşmış değil. Fakat prototipleri ilk kez görüyor oluşumuz çok fazla şey anlatıyor. Yeni Niro’yu ancak 2021 yılında görebileceğimize inanıyoruz.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir