2021 Mercedes-AMG C45 Sedan’dan en net görüntüler geldi!

2021 Mercedes-AMG C45 Sedan’dan en net görüntüler geldi!

 

Otomobil tutkunlarının gözü C63’ün üzerinde olsa da AMG’nin bizlere bir sürprizi daha var. Ailenin “giriş versiyonu” olacak C45, Motor.es’teki dostlarımız tarafından görüntülendi. Avrupa’nın güneyinden gelen bu görüntülerde, AMG’nin küçük sürprizinin test edildiğini görüyoruz. Henüz adı net şekilde belli olmayan araca biz iddiaları baz alarak C45 adını taktık. Fakat kimileri modelin C43 adına sadık kalacağını öne sürüyor.
Tabii ki bugünkü konumuz modelin adının ne olacağı değil. Elimize ulaşan casus fotoğraflar, modeli ilk kez bu kadar net şekilde incelememize olanak sağlıyor. C63’ten ödünç alınan egzoz çıkışları ile AMG ailesinin bir üyesi olduğunu kanıtlayan prototip, ağabeyinin aksine çok daha yuvarlak halde sunacak bu sistemi. İki AMG’yi birbirinden ayıran bir diğer fark da C45’in çok daha “sade” görünen hava menfezleri olacak. Hatta prototipin ön kısmındaki hava kanalları, C63’tekilerin aksine, sahte görünüyor.

2021 Mercedes-AMG C45 Yeni Casus Fotoğraflar

C Serisi’nin tamamı gibi dört silindirli bir motor seçeneği ile gelecek C45, 2.0 litre hacme sahip motoru kullanacaktır. Turbolu bu motorun, C63’tekine nazaran elektrik desteği sunmayacağına inanıyoruz. Yine de bu konuda net bir açıklama olmadığını belirtelim.
Bunu da oku ⠀ Sen de kimsin? İlginç Mercedes 4×4² prototipine yakından bakın Yeni Mercedes-Maybach S-Serisi Türkiye’de satışa sunuldu!
C63’ün elektrikli turbo teknolojisi aracın 450 bg güç üretmesine olanak sağlayacak. Bu da kendisini önceki 3.0 litrelik V6 motora sahip C43’ten daha güçlü yapıyor. Her iki AMG modelinin de station wagon versiyonları ile geleceğini düşünüyoruz. Coupe ve convertible türevler ise ancak CLE logosu altında karşımıza çıkacaktır.
C45’in tanıtılacak ilk model olacağı söyleniyor. C63 ise 2022 yılının ilerleyen günlerinde alıcılar ile buluşacak.
 
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir