2021 Mercedes-AMG GT 4 Kapılı, yeni model yılı için yenilendi

2021 Mercedes-AMG GT 4 Kapılı, yeni model yılı için yenilendi

 

63 ailesi yeni adaptif süspansiyonu ile dikkat çekiyor.

2021 yılı her marka için büyük önem arz ediyor. Pandeminin şiddetinin azalması ile birlikte artan talebe cevap vermek isteyen üreticiler, makyajlı modellerini birer birer tanıtmaya devam ediyor. Bugün de karşımızda Mercedes-AMG ailesinin sevilen modeli 4 Kapılı GT Coupe’nin makyajlı versiyonu var.
Makyaj operasyonunun özellikle derinin altında değişimler yaşattığını söyleyerek başlayalım. Örneğin model ailesi artık Manufaktur Exclusive Edition isimli özel bir versiyona kavuşmuş durumda. Rubellite Red ismindeki metalik bir renk ile gelen model, kendisine özel 21 inçlik jantları ile göz kamaştırıyor. Kabininde Neva Grey Exclusive rengindeki Nappa döşemeler ve yeni direksiyon bizleri karşılıyor.

Galeri: 2021 Mercedes-AMG GT 4-Kapılı Coupe

Fakat üzülmeyin zira GT 4-Kapılı Coupe ailesinin tamamı yeni AMG Performance direksiyonlarına kavuşacak. İki kollu bu direksiyonların üzerinde daha fazla tuş bulunacak. Direksiyon döşemesi için isterseniz Nappa deri, isterseniz de süet opsiyonunuz mevcut. Altı silindirli modellerde opsiyon olarak sunulacak ısıtmalı direksiyon, V8 motorlu modellerde standart olarak geliyor.
Kabinin genel anlamda bir değişim geçirdiğini belirtelim. Mercedes-AMG, kartelaya pek çok yeni isim eklemiş durumda. Buna ek olarak GT 4 Kapılı Coupe, tarihinde ilk kez beş koltuklu kurulumu opsiyon olarak müşterilerine sunacak.
Bunu da oku ⠀ 2021 Mercedes S-Serisi’nin geyik testini izleyin ⠀ Yeni Mercedes GLC trafikte görüntülendi
 
43 ve 53 takılı modeller, 3.0 litrelik turbolu ve EQ Boost destekli motorunu korumaya devam edecek. Bu modellerin çıkış gücü sırasıyla 365 ve 433 bg olarak açıklandı. GT 43 0-100 km/sa hızlanmasını 5 saniyeye yakın sürede tamamlarken, GT 53’ün bu ivmelenmeyi tamamlaması 4.5 saniye civarında sürüyor. V8 motorlu 63 ve 63 S’in teknik verileri ise ilerleyen günlerde açıklanacak.

V8 motorlu modellerin yaşayacağı bir diğer önemli değişim de adaptif süspansiyonları olacak. AMG Ride Control Plus yazılımının güncel modelini kullanmaya başlayan 63 ailesi, bu sayede aracın sportifliğini artırıyor. Mercedes’e göre bu değişimle konfor modunda daha fazla konfor, spor modunda ise daha fazla performans görebileceksiniz.
Makyajlı model sonbahar aylarında showroom’larda olacak.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir