2021 Mercedes-AMG S63e, ilk kez görüntülendi!

2021 Mercedes-AMG S63e, ilk kez görüntülendi!

 

710 bg gücü ile gelecek.

Mercedes-Benz ailesinin amiral gemisi olan S-Serisi, yılın en çok merak edilen modellerinden biriydi. Bu sebeple casuslarımız araçların peşine düşerek bizlerle bol bol S-Serisi fotoğrafı paylaşmıştı. Yani baktığınız modeli aslında ilk kez görmüyor olabiliriz.
Fakat gelin bu ifadelere takılmadan yoğun kamuflajlı gövdesi ile karşımıza çıkan yeni AMG S63’e yakından bakalım. Ön kısımdaki AMG güncellemeleri gizlenen aracın tasarımı, standart S-Serisi’nden çok farklı olmayacak. Panamericana ızgarası görünüşünü pekiştiren süper sedan, S580’de gördüğümüz hava kanallarını kullanabilir. Arka kısımdaki dört egzoz çıkışı ise standart bir S-Serisi modeline bakmadığımızın en büyük işaretçisi.

Yeni Nesil Mercedes-AMG S63 Casus Fotoğraflar

İddialara göre AMG kanadının elinden çıkacak S-Serisi modeli, hibrit üniteler ile çıkış yapacak. S580’de 470 bg güç sunan Alman üretici, AMG’nin desteği ile birlikte S63’ün gücünü 710 bg’e kadar çıkartacak.
S580’de de bulunan V8’i kullanacağı iddia edilen model, elektrikli motorlar ile destekleneceği için adının “S63e” olabileceğine inanıyoruz. Dedikodu kazanında Mercedes’in, 800 bg gücü aşacak S73e isimli bir türev üzerinde çalıştığı söylentileri de bulunuyor.
Bunu da oku ⠀ Mercedes EQS Nürburgring’i sessizce turlarken görüldü Mercedes-AMG logolu süper otomobil, dijital ortamda hayal edildi Nürburgring’de çekilen bu fotoğraflar araçların test aşamasında olduğunun en büyük kanıtı. Standart S-Serisi’ni geçtiğimiz aylarda tanıtan Mercedes, süper sedan versiyonlarını tanıtmak için 2021 yılını bekleyecektir.
 
 
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir