2021 Mercedes-AMG SL, kamuflajları azaltmaya başladı

2021 Mercedes-AMG SL, kamuflajları azaltmaya başladı

 

Dört çıkışlı egzoz, performanslı versiyona işaret ediyor.

Ürün gamında yeni bir sadeleşme politikası izleyen Mercedes, bazı modellerinin fişini çekerek hayatına devam ediyor. Düşük talep gören fakat Mercedes’in vazgeçmek istemediği SLC Serisi modelleri de bu planın bir parçası olarak aramızdan ayrıldı. Fakat modelin ruhunu hayatta tutmak isteyen üretici, bu modeli AMG GT Roadster ile harmanlaması için AMG kanadına teslim etti. İşte bugün bu modelin yeni casus fotoğraflarına birlikte göz gezdireceğiz.
AMG’nin sıfırdan ürettiği modeller arasında olan SL Serisi, ilk kez bu kadar kamuflajsız olarak karşımızda. Roadster türevi artık kumaş tavana geçecek olan model, bu sayede hafiflemeyi amaçlıyor. Casuslarımızın yakaladığı prototipin, üretim parçalarının büyük bir kısmına kavuştuğuna inanıyoruz.

Galeri: 2021 Mercedes-AMG SL Serisi Yeni Casus Fotoğraflar

Hala kamuflajlı olan ön ve arka kısımda bu kez dikkatimizi çeken detaylar mevcut. Örneğin prototip dört çıkışlı bir egzoz sistemine sahip -ki bu durum şu an baktığımız test aracının performanslı bir model olduğuna işaret ediyor. Otomatik spoiler’ini net şekilde görebildiğimiz model, S-Serisi’nden direkt olarak aldığı yeni kapı kolları ile de dikkatimizi cezbetmiş durumda. Tabii ön kısımda bizleri Mercedes-AMG’nin alametifarikası Panamericana ızgara karşılıyor.
Ön çamurluktaki kamuflajların, V8 ya da 4Matic logolarını gizlediğine inanıyoruz fakat A sütunundaki kamuflajın gizemini bizler de çözemedik. Yolcu kapısının hemen altında bulunan siyah bant ise, son dakika testlerinin verilerini taşıyan kabloları gizliyor olabilir.
Bunu da oku Mercedes-AMG C63 Estate’den yeni casus fotoğraflar geldi ⠀ Mercedes C-Serisi Cabriolet, kulağınızın pasını silecek!
Yakışıklı modelin yakın zamanda tanıtılmasını bekliyoruz. İddialara göre modelin giriş seviyesi versiyonu (adı SL 43 olacak), arkadan itiş seçeneğine sahip olacak. Model ailesinin geri kalanında ise AWD yapı bekleniyor.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir