2021 Mercedes C-Serisi, dijital ortamda hayal edidi

2021 Mercedes C-Serisi, dijital ortamda hayal edidi

 

Casus fotoğraflardan yola çıkılmış.

Yeni nesil S-Serisi’nin tanıtımının üzerinden çok fazla vakit geçmemiş olsa da biz şimdiden gözlerimizi yeni nesil Mercedes sedanı C-Serisi’ne çevirmiş durumdayız. Şimdiye dek pek çok prototipini görüntülediğimiz W206 nesli C-Serisi, adım adım resmi tanıtımına yaklaşıyor.
Elimizdeki bu fotoğrafları değerlendirmek isteyen Kolesa’daki dostlarımız, sanal dünyada aracın kamuflajını çıkarmayı başarmış. W205 neslinden tasarım anlamında çok fazla uzaklaşmayacak olan araç, teknoloji departmanında “minik bir S-Serisi” olacak.

2021 Mercedes C-Serisi Render’ları

Ön far tasarımı aynı S-Serisi’nde olduğu gibi değişecek olan C-Serisi, daha oturaklı bir ön yüze kavuşacak. Arka kısımda da benzer izler taşıyan araç, bu konuda S-Serisi’nin yolunu izleyecek gibi görünüyor.
Şimdiye de station wagon ve All-Terrain versiyonlarını (ikincisi henüz kesin değil) görüntüleme fırsatı bulduğumuz aracın AMG türevlerinde de değişim rüzgarları esecek. C43’e elveda diyecek olan yeni nesil model, giriş seviyesi versiyonu C53 ile değiştirecek. Ailenin en güçlüsü AMG C63’ü ise geçtiğimiz günlerde görüntüleme fırsatımız olmuştu.

2020 Mercedes-Benz C-Serisi Casus Fotoğraflar

Fakat yeni nesil C-Serisi’nin yaşayacağı en büyük değişim kabinde olacak gibi görünüyor. Tamamen dijital bir kuruluma geçecek olan modelin, tablet tipli bilgi eğlence sistemine veda edeceğini biliyoruz.
Mercedes MRA platformu üzerinde ufak tefek değişimler yaparak aracın diz mesafesi ve bagaj kapasitesini de yükseltecektir. Hatta modelin Çin’e özel uzun aks aralığına sahip versiyonunun da çıkış yapacağı netleşmiş durumda. Yeni nesil model ile birlikte Alman üreticinin uzun yıllardır kullandığı COMAND bilgi eğlence sistemi yazılımına da veda etmiş olacağız.
Bunu da oku Aston Martin’in Mercedes destekli ilk EV’si 2026 yılında gelecek Mercedes, otonom teknolojilerini kullanıcılara test ettirmek istemiyor
Yeni nesil C-Serisi Sedan ancak önümüzdeki yıl çıkış yapacak.

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir