2021 Mercedes C-Serisi Sedan, göz alıcı rengi ile dikkat çekiyor

2021 Mercedes C-Serisi Sedan, göz alıcı rengi ile dikkat çekiyor

 

Yeni favori rengimiz.

Mercedes, 2021 yılını hareketli geçirecek markaların başında geliyor. Yeni nesil elektrikli modelleri üzerinde hummalı bir çalışma yürüten üretici, bu esnada sevilen modelleri üzerindeki geliştirme sürecine de hız kazandırmış durumda. Alman markanın CEO’su Ola Källenius’un “hak ettiği değeri görecek” dediği W206 nesli C-Serisi de bu metamorfoz sürecinde karşımıza çıkacak ilk modellerden biri.
Üretime hazır gövdesi ile Almanya sokaklarında yakalanan bu prototipin sadece ön ve arka kısımlarında kamuflajlar bulunuyor. Markanın Bavyeralı rakibi yeni ızgara tasarımı ile otomobil dünyasını ikiye bölmüş olsa da, Mercedes’ten bu tarz dudak uçuklatıcı bir yenilik beklemiyoruz.

Galeri: 2021 Mercedes-Benz C-Serisi yeni casus fotoğraflar

Yine de bu durum C-Serisi’nin tasarım konusunda sınıfta kalacağı anlamına gelmiyor. Yüzünde ufak tefek değişimler geçirecek araç, daha dinamik bir ön kısma sahip olacak. Arkada ise bizleri yatay olarak konumlanan ve boyutları uzayan stop takımları karşılıyor. Bizlere bu değişiklikler ile bir “mini S-Serisi” hissi veren araç önümüzdeki sene karşımıza çıkacak.
Asıl değişimin ise kabinde yaşanmasını beklediğimizi daha önce de birkaç kez sizlerle paylaşmıştık. W205’in modern otomotiv normlarına uzak kalan kabin tasarımına veda edecek ve yeni nesil Mercedes teknolojileri ile karşılaşacağız. S-Serisi’nde de kullanılan MBUX bilgi eğlence sistemi yazılımına sahip olacak model, fiziksel tuşlarının büyük bir kısmına da veda edecek.
Bunu da oku Merakla beklenen AMG’ye özel SUV, dijital ortamda hayal edildi Mercedes-Benz, yeni bilgi eğlence ekranı için tarih verdi! Önemli bir değişim de aracın derisinin altında yaşanacak. Kulağımıza çalınan bilgilere göre Mercedes yeni nesil C-Serisi’nde dört silindirli motorlar kullanmayı istiyor. Hatta ailenin zirvesindeki AMG C63’ün bile dört silindirli ve hibrit destekli bir güç ünitesi ile geleceği iddia ediliyor.
Yavaş yavaş kamuflajlarını azaltan model tanıtımının yakında olduğuna da işaret ediyor. W206 C-Serisi, 2021 yılında bizlerle olacak.
 

 

En güncel Motorsporları haberleri için sosyal medyada TRmotosports’u takip edin.

facebook.com/TRmotosports
twitter.com/TRmotosports
instagram.com/trmotosports/
linkedin.com/company/trmotosports-com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir